Dinsdag 10 september: retro flowers

De herfst lijkt deze week echt wel in het land te zijn en dat vraagt dan ook een aanpassing van het kleurenpalet van je outfit. Bruin, donkergroen, bordeau en oranje zul je vanaf nu dan ook vaker in mijn kledij kunnen bespeuren.

De fameuze beige broek ken je ondertussen al. Om mijn bovenbenen droog te houden op een regenachtige dag zoals deze heb ik nu wel de pijpen lang gelaten. Op zich ben ik niet echt een aanrader van een combinatie van beige en zwart, omdat het geheel dan vaak een beetje ‘hard’ overkomt. Maar natuurlijk moet je elk kledingstuk op zich zien en voor dit truitje wil ik best een uitzondering maken. Of het kan of niet hangt af van de print en de verdere kleuren die in je kledij voorkomen. Ik kan daar niet echt éénduidige regels omtrent schrijven, maar ik denk dat je daarvoor wel op je gevoel mag vertrouwen J

Het truitje heb ik dit weekend in H&M gekocht. Sommigen zouden het misschien ouderwets vinden, maar ik noem het retro. Bloemetjes zorgen sowieso voor een fleurige uitstraling, maar in welke mate ze dat doen hangt af van de kleuren ervan. Dit truitje past perfect in mijn herfst kleurenpalet dat ik daarnet omschreven heb. Het model is breed in de taille en gecentreerd op de heupen en daarom ideaal om een riempje op te dragen. Vaak kiest men het riempje in een contrastkleur die terugkomt in de juwelen bijvoorbeeld. Dat heb ik ook gedaan: het riempje is goudkleurig, net als mijn oorringen. Het geheel heb ik afgewerkt met een eenvoudig zwart truitje dat ik laat open hangen zodat het truitje toch goed zichtbaar blijft.

Ik heb je al eerder de ballerinaproblematiek uit de doeken gedaan. Ik zou een slechte adviseur zijn als ik nu mijn eerder uiteengelegde theorie onderuit zou halen, maar ik zou toch graag een nuance toevoegen. Deze loafers zijn top! Ik heb er nooit pijnlijke voeten, blaren, gekrulde tenen of wat dan ook in gehad. Van het eerste moment dat ik ze droeg, voelden ze aan als pantoffels. Ik raad iedereen dan ook aan zich een paar loafers aan te schaffen! Bovendien zijn ze ook handig voor het tussenseizoen omdat ze iets meer toe zijn en dus toch nog waterdicht kunnen zijn op een dag zoals deze.

P1010039 P1010041

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.