Woensdag 11 september: herfstmood

Regen, wind en dikke kleren, dat was het recept voor vandaag. Net zoals het weer zit ik midden in een herfstmood. Ik heb je gisteren al even uitgelegd wat dat concreet inhoudt en mijn outfit vandaag is het ideale praktijkvoorbeeld hiervan.

Dit is mijn favoriete wintersjaal. Net zoals mijn favo zomer sjaal bevat hij veel kleuren waardoor je hem op heel veel dingen kunt aan doen. Normaal koop ik geen sjaals die meer ddan 10 euro kosten, maar voor deze heb ik een uitzondering gemaakt. Dit is te wijten aan mijn spontane verliefdheid op de sjaal maar ook aan het feit dat hij zoveel kleuren bevat, want biedt wel een garantie dat ik hem vaak zal dragen. Nu moet ik wel toegeven dat ik de volgorde een beetje omgekeerd heb en mijn kleerkast een beetje afgestemd heb op de kleuren in de sjaal.

Oranje is echt mijn ding. Daarom moest ik vorig jaar persé een donkeroranje broek hebben. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad! De kleur is wel iets minder fel dan hij op de foto lijkt, het neigt meer naar de roesttinten. Toen ik hem kocht, had ik wel wat angst dat er niet zoveel zou bij te combineren zijn en heb ik bijgevolg nog een trui meegenomen voor erop (die zul je later nog wel te zien krijgen), maar ik moet toegeven dat ik me op dit vlak wel vergist heb. Oranje combineert namelijk opvallend makkelijk met groen, beigen, wit, zwart….

De groene trui, daar heb ik lang over getwijfeld, maar ik ben nu wel blij dat ik hem heb. De kleur gaat perfect bij mijn herstkleurenpalet en bij mijn sjaal. Het is een typische wijde studententrui, zoals ik je eerder al uitgelegd heb.

P1010042

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.