How to wear: over knee socks

Het einde van de winter is in zicht en het verlangen naar rokjes en shortjes begint te groeien! Alleen is er nog één probleem: de gepaste temperaturen ontbreken nog. Gelukkig heeft de mode ons een oplossing geboden: over knee socks: lekker warm, fashionable en makkelijk om te combineren en aan te trekken. Kortom, alles wat een meisje nu nodig heeft.  Bijkomend pluspunt: van een ondeugend schoolmeisje tot een pittige jongedame, met één paar over knee socks kun je alle kanten uit! Vind hier je inspiratie!

 

Met een zwierig rokje

Dit is de meest traditionele look met over knee socks. Hoe sterk je je outfit laat overhellen naar het schooluniformpje kun je zelf kiezen.  Om deze look te vermijden, maar toch een leuke combie te maken met deze sokken, voeg je een dosis pit toe. Dat kan door bijvoorbeeld je schattig rokje af te werken met stevige boots of veterschoenen  in plaats van ballerina’s. Om een meer sexy totaalplaatje te creëren kan je deze outfit combineren met pumps. Pumps in dezelfde kleur als je kousen doen je benen veel langer en dus aantrekkelijker lijken.

sokken1 sokken2 sokken3

Met een shortje

Iets minder casual, maar niet minder fashionable. In tegendeel!  Vooral met een ‘versleten’ jeansshortje is dit een topper! Wat betreft het schoeisel kun je dezelfde regels volgen als bij het zwierig rokje.

sokken5 sokken7 sokken8

Met lange botten

Je lange sokken laten uitkomen boven de rand van je botten, kan je outfit net dat tikkeltje meer geven. Kies dan het best voor kousen in een andere kleur dan de botten zodat het een beetje opvalt.

sokken9 sokken10 sokken11

Last but not least, zelfs Serena is een fan van deze trend! Als dat geen overtuigend argument is…

sokken12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: