How to wear: crochet shorts

Het kanten tijdperk zal ook in de zomer 2014 nog in blijven. Naast de kanten tops en kleedjes doen nu ook de zeer comfortabele crochet shorts hun intrede.  Dit soort shortjes is pure zomer! Er wordt wel beweerd dat je ze ook kunt dragen in donkere kleuren met panty’s, maar echt geslaagd vind ik dat niet. Een veel betere optie lijkt mij een crèmekleurige crochet short met een fel gekleurd bloesje en een paar zongebruinde benen. Maar er zijn nog andere geslaagde mogelijkheden te vinden…

Met jeans

Combineer je kanten shortje met een jeans hemdje! Dit is niet alleen een heel geslaagde maar ook een trendy kleurencombinatie. Jeanshemdjes bieden oneindig veel mogelijkheden en kunnen zowel op je witte shortje alsook op het zwarte exemplaar gecombineerd worden.

crochetshort1 crochetshort2

Met felgekleude bloesjes

De witte versie is de meest voorkomende en tevens de meeste zomerse variant van de crochet short. Om je outfit nog een tikkeltje meer zomers te maken combineer je je short met een fel gekleurd bloesje. Met uitzondering van wit, kun je hier alle kleuren op kwijt! Om de mooie kanten bewerking niet te verdoezelen onder je bloes drapeer  je die op een poffende manier in je broek.

crochetshort3 crochetshort4 crochetshort5

Met zwart

Op iets minder zonnige dagen kan een juiste combinatie van wit kant en zwart ook erg geslaagd zijn. Met een juiste combinatie bedoel ik ééntje die niet te hard is ten opzichte van het kanten stofje. Een leren perfecto bijvoorbeeld is een goede optie of een gewoon zwart truitje is ook geslaagd en safe.

crochetshort6 crochetshort7

Voor diegenen die nog niet voldoende inspiratie gevonden hebben, dit filmpje bevat nog enkele leuke ideetjes! Laat die zomer nu maar komen!

https://www.youtube.com/watch?v=t00IP1ylKhE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: