How to wear: over-knee boots

Sexy, vrouwelijk, elegant of vulgair? Het is maar hoe je ze combineert, die over-knee boots! Want ze zijn natuurlijk ook warm, winters en trendy! Daar waar afgelopen winter de over-knee kousen al voldoende waren, worden ze nu vervangen door over-knee boots. Deze boots bedekken zowat de helft van je been, dus je kunt er alvast niet naast kijken. Dit betekent dat de rest van je outfit goed aangepast moet worden aan je schoeisel! Hoe je dat doet, lees je hier.

over knee5

over knee6

Braaf

Ben je bang dat je lange boots je een té sexy uitstraling geven, kies dan een model zonder hak en combineer deze op een simpele jeans of ander kleurige broek. Voeg verder geklede elementen toe, zoals een deftig bloesje;, blazer of lange mantel. Ofwel doe je net het tegenovergestelde en voeg je coole dingen toe die meer neigen naar de streetstyle. Denk aan een los jeans hemd of oversized pull. In beide gevallen maak je met de rest van je outfit duidelijk dat je niet uit bent op wat je botten ook zouden kunnen suggereren 😉

over knee8over knee10over knee11

Een tikkeltje kinky

Je lange bootst kunnen natuurlijk ook perfect gecombineerd worden met een rokje of kleedje. Kies dan voor een zwierig rokje, want strakke, korte rokjes en hoge botten geven dan wel dat verkeerde beeld. Een leuk zwierig rokje daarentegen creëert speelsheid. Ook hier kan je terug combineren met streetstyle elementen zoals een oversized trui. Nog speelser kan je-het maken door bijvoorbeeld panties met een bolletjespatroon te kiezen. Ook een leuke mix van speels en sexy bekom je door je boots te combineren met een kanten jurkje. Hou je accessoires beperkt. Eigenlijk hoeft de outfit helemaal geen accessoires. Wil je er toch enkele toevoegen, ga dan voor de verfijnde kettingkjes en armbandjes.

over knee2over knee9overknee1over knee7

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: