How to wear: over-knee boots

Sexy, vrouwelijk, elegant of vulgair? Het is maar hoe je ze combineert, die over-knee boots! Want ze zijn natuurlijk ook warm, winters en trendy! Daar waar afgelopen winter de over-knee kousen al voldoende waren, worden ze nu vervangen door over-knee boots. Deze boots bedekken zowat de helft van je been, dus je kunt er alvast niet naast kijken. Dit betekent dat de rest van je outfit goed aangepast moet worden aan je schoeisel! Hoe je dat doet, lees je hier.

 

 

Braaf

Ben je bang dat je lange boots je een té sexy uitstraling geven, kies dan een model zonder hak en combineer deze op een simpele jeans of ander kleurige broek. Voeg verder geklede elementen toe, zoals een deftig bloesje;, blazer of lange mantel. Ofwel doe je net het tegenovergestelde en voeg je coole dingen toe die meer neigen naar de streetstyle. Denk aan een los jeans hemd of oversized pull. In beide gevallen maak je met de rest van je outfit duidelijk dat je niet uit bent op wat je botten ook zouden kunnen suggereren 😉

 

Een tikkeltje kinky

Je lange bootst kunnen natuurlijk ook perfect gecombineerd worden met een rokje of kleedje. Kies dan voor een zwierig rokje, want strakke, korte rokjes en hoge botten geven dan wel dat verkeerde beeld. Een leuk zwierig rokje daarentegen creëert speelsheid. Ook hier kan je terug combineren met streetstyle elementen zoals een oversized trui. Nog speelser kan je-het maken door bijvoorbeeld panties met een bolletjespatroon te kiezen. Ook een leuke mix van speels en sexy bekom je door je boots te combineren met een kanten jurkje. Hou je accessoires beperkt. Eigenlijk hoeft de outfit helemaal geen accessoires. Wil je er toch enkele toevoegen, ga dan voor de verfijnde kettingkjes en armbandjes.

 

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.