Trend alert: the O bag

Helemaal nieuw en helemaal trendy, dat is de O bag! Heb je nog geen idee waarover ik het heb? Dat zal niet lang meer duren! De O bag is namelijk aan een verovertocht bezig. In Italië is deze bag reeds de nieuwe Michael Kors, maar ik gok erop dat dat ook hier niet lang meer zal duren. Hoe kan het ook anders? Met deze tas heb je namelijk elke dag een nieuwe handtas. Het concept is simpel en zoooo leuk: je koopt een basistas in een leuke kleur en vervolgens pimp je de rest van je tas zoals je wil, je kiest zelf de oren, de binnenkant, in de winter een kantje, in de zomer een exotisch motiefje enzovoort.

Al verkocht? Ik dacht het wel! Het volledige assortiment is te vinden op de officiële website van O bag: http://www.obagonline.com/The-O-bag-s/1818.htm

Weet je niet waar gestart? Hier is alvast een beetje inspiratie:

Met koorden

Dit is de enige O bag die ik tot nu toe in het echt heb gezien en ik vind hem best geslaagd. De touwen geven een niet alledaagse, zomerse en coole uitstraling.

obag4obag6

Zwart

Het tijdperk van de zwarte handtassen is nog niet voorbij en dat heeft O bag ook goed begrepen. De volledig zwarte O bag sluit perfect aan bij de streetstyle. En ben je al dat zwart een beetje beu, dan kan je natuurlijk altijd oren in een andere kleur kopen!

obag1obag5

2 Comments on “Trend alert: the O bag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: