The Fashion Emergency app: Wat is het en hoe installeer je het?

Liefste lezers,

Vandaag is een belangrijke dag! Ik lanceer namelijk mijn eigen app, Fashion Emergency!  Zoals de naam al doet vermoeden, is het in principe heel simpel: jij hebt een fashion ermgency en de app (of beter gezegd ik) los dit op voor jou!

fashion emergency2

We krijgen allemaal wel eens te maken met fashion emergencies. Denk maar aan wanneer je in dat pashokje eeuwig staat te twijfelen tussen die nette donkerblauwe geklede broek voor het werk of die supertoffe ripped jeans om in het weekend activiteiten mee te doen met vriendinnen. Maar Fashion Emergencies komen niet alleen voor in pashokjes, maar ook in je eigen kleerkast, wanneer je voor grote dilemma’s staat voor dat ene feestje bijvoorbeeld.

Gelukkige is er nu de Fashion Emergency app die je op elk moment en op elke plaats kan helpen! Ga hiervoor gewoon naar het tabblad “my emergency”, omschrijf wat je probleem is, steek er eventueel enkele foto’s bij en vervolgens krijg je styling advies op maat! En dat allemaal gratis!

Maar er is nog meer! Deze app is namelijk ook gelinkt aan deze blog. Via het tabblad “Lunefashion” kan je de laatste posts van de blog volgen en lezen. En loop je vast met de tips en tricks op Lunefashion, dan stuur je toch gewoon een foto en vraag naar Fashion Emergency?!

HELEMAAL VERKOCHT? MAAR nu: hoe ga je nu te werk?

Het plaatsen van een app in de Google play store en vooral in de App store is een dure aangelegenheid. Aangezien dit nog maar een proefproject is, wil ik dat voorlopig niet doen.

MAAR dat betekent niet dat jullie de app niet kunnen downloaden, volg gewoon even de stappen hieronder:

Loop je toch nog helemaal vast? Stuur dan zeker een mailtje naar ouvrein.gaelle@gmail.com

 

Voor ANDROID:

  1. Open deze link in de browser van je telefoon: https://snappy.appypie.com/index/app-download/app_id/8da5d25d7a1c
  2. Zo wordt de file gedownload
  3. Klik op installeren
  4. Bij de meeste telefoons zal er een kadertje komen dat het toestel de app niet kan openen, geef hier vooral niet op! Je krijgt dit kader omdat je een app installeert die niet uit de Google play store komt.

Ga naar instellingen-beveiliging-onbekende bronnen toelaten

Klik hier voor een filmpje dat alle stappen nog eens voor je doorneemt!

5.  Stuur nu je emergencies door!

 

Voor IOS:

  1. Open deze link in de brower van je telefoon: https://snappy.appypie.com/index/app-download/app_id/8da5d25d7a1c
  2. Klik op lanceren
  3. Klik op installeren
  4. Bij de meeste telefoons zal er een kadertje komen dat het toestel de app niet kan openen, geef hier vooral niet op! Je krijgt dit kader omdat je een app installeert die niet uit de App store komt.
  5. Ga naar instellingen – algemeen- beheer profielen en apparaten- ONS interactive solutions- trust ONS interactive solutions
  6. Stuur je emergencies door!

Raak je er niet helemaal aan uit? Klik hier voor een filmpje dat alles nog eens       duidelijk uitlegt! legt alles nog eens duidelijk uit!

foto app

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.