Online personal shoppings

Eenmalige online personal shopping 20 euro

Heb je even inspiratie nodig? Of vind je het moeilijk om online kleding te vinden die past bij jouw kleur- en figuurtje? Laat het dan aan mij over. Tijdens online personal shopping stel ik voor jou twee complete outfits samen rekening houdend met jouw wensen, maten en budgetvoordeuren. Via een filmpje leg ik je uit hoe je alles kan dragen en combineren. Dmv de rechtstreekse links in de styling kan je makkelijk items aankopen waarvan je overtuigd bent. Toch vragen over de maat of kleur, dan ben ik ter beschikking!  Maak een afspraak.

Viermaandelijks abonnement online personal shopping 40 euro

Ben je overtuigd van het concept van de online personal shopping, kies dan voor een abonnement. Bij een viermaandelijks abonnement krijg je drie stylings per jaar voor 40 euro. Dat betekent dat je er eentje gratis hebt!  Maak een afspraak.

Driemaandelijks abonnement online personal shopping 60 euro

Ben je overtuigd van het concept van de online personal shopping, kies dan voor een abonnement. Bij een driemaandelijks abonnement krijg je vier stylings per jaar voor 60 euro. Dat betekent dat je er eentje gratis hebt! Dit abonnement is ideaal om elk seizoen met een leuke nieuwe outfit te starten! Β Maak een afspraak.