Workshops

Naast persoonlijk mode-advies biedt Fashion Emergency ook advies aan in groep, in de vorm van workshops. Workshops worden steeds op maat uitgewerkt en kunnen bij Fashion Emergency zelf of bij u thuis georganiseerd worden.

Tijdens een home party komt iedereen aan bod voor een quick scan analyse en krijgt elke dame dus een stukje persoonlijk advies mee naar huis. Het wordt gegarandeerd een leerrijke en relaxte avond! Bovendien krijgt de gastvrouw een waardebon cadeau voor een volledig kleuradvies.

Home parties kunnen georganiseerd worden in Roeselare en omstreken; vanaf 20 euro per persoon.

Meestal wordt er gewerkt met de basis kleur- en stijlworkshop, maar er kan ook rond een specifiek thema gewerkt worden. Data voor de eerstvolgende klassieke kleur- en stijlworkshop vind je hier.Β 

Hieronder is alvast een greep uit het aanbod van de mogelijke thematische workshops! Heb je andere wensen, laat het mij zeker weten! 

  • Workshop minerale make-up: Uit welke tonen is jouw huid opgebouwd? En welke foundation sluit daar perfect bij aan? Welke kleuren make-up passen bij jou? Je leert het allemaal tijdens de workshop minerale make up. We starten met een huidskleuranalyse gevolgd door het zelf leren aanbrengen van de bijhorende make-up. Er is de mogelijkheid om vrijblijvend de make-up aan te kopen. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier. (vanaf 25 euro pp). Data over de eerstvolgende workshop minerale make-up vind je hier.
  • Workshop sjaals knopen: Welke gelaatsvorm heb je? En welke manieren van sjaals dragen doen de vorm van je gezicht mooi uitkomen? Naast een antwoord op deze vragen, leer je tijdens deze workshop ook enkele leuke knopen aan om meteen mee aan de slag te gaan.
  • Workshop imago styling: Wat straal jij uit op het werk? Hoe kan je meer zelfvertrouwen uitstralen met je kledij? Hoe pas je je kledij aan aan het imago dat je wil uitstralen en tegelijk aan je persoonlijkheid? Dit alles kan je ontdekken adv het imago spel. Dit is de perfecte aanvulling op een kleur- en stijladvies.
  • Workshop parfum initiatie:Β Een outfit is niet compleet zonder het correcte geurtje erbij. Maar het is niet altijd eenvoudig een geur te vinden die past bij wie je bent en wat je wil uitstralen. Tijdens deze workshop leer je de basiskennis van parfum en de noten erin; Je leert bovendien ontdekken wat bij je past en wat niet.
  • en nog veel meer

Wil je graag deelnemen aan een workshop zonder die zelf te organiseren? Dat kan door je in te schrijven voor de Fashion Emergency workshops die op geregeld tijdstippen georganiseerd worden. Een overzicht van de geplande workshops  van Fashion Emergency vind je hier. De workshops starten vanaf 12 euro per persoon en gaan door vanaf 3 inschrijvingen. 

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.