Workshops

Naast persoonlijk mode-advies biedt Fashion Emergency ook advies aan in groep, in de vorm van workshops. Workshops worden steeds op maat uitgewerkt en kunnen bij Fashion Emergency zelf of bij u thuis georganiseerd worden.

Tijdens een home party komt iedereen aan bod voor een quick scan analyse en krijgt elke dame dus een stukje persoonlijk advies mee naar huis. Het wordt gegarandeerd een leerrijke en relaxte avond! Bovendien krijgt de gastvrouw een waardebon cadeau voor een volledig kleuradvies.

Home parties kunnen georganiseerd worden in Roeselare en omstreken; vanaf 20 euro per persoon.

Meestal wordt er gewerkt met de basis kleur- en stijlworkshop, maar er kan ook rond een specifiek thema gewerkt worden. Data voor de eerstvolgende klassieke kleur- en stijlworkshop vind je hier

Hieronder is alvast een greep uit het aanbod van de mogelijke thematische workshops! Heb je andere wensen, laat het mij zeker weten! 

  • Workshop minerale make-up: Uit welke tonen is jouw huid opgebouwd? En welke foundation sluit daar perfect bij aan? Welke kleuren make-up passen bij jou? Je leert het allemaal tijdens de workshop minerale make up. We starten met een huidskleuranalyse gevolgd door het zelf leren aanbrengen van de bijhorende make-up. Er is de mogelijkheid om vrijblijvend de make-up aan te kopen. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier. (vanaf 30 euro pp). Data over de eerstvolgende workshop minerale make-up vind je hier.
  • Workshop sjaals knopen: Welke gelaatsvorm heb je? En welke manieren van sjaals dragen doen de vorm van je gezicht mooi uitkomen? Naast een antwoord op deze vragen, leer je tijdens deze workshop ook enkele leuke knopen aan om meteen mee aan de slag te gaan.
  • Workshop accessoirize yourself: Hoe kies je de juiste accessoires? Welke accessoires passen bij jou? Welke kleuren moeten je accessoires hebben? Al deze vragen worden beantwoord tijdens deze workshop. 
  • Workshop dress to impress op je sollicitatiegesprek: Tijdens deze workshop wordt je ondergedompeld in de wereld van sollicitatiegesprekken. Je leert er bij over de gepaste stijl voor een sollicitatiegesprek en hoe je je persoonlijkheid in je kledij kan naar voor brengen. 
  • Workshop bachelorette kleurparty: Bij de bachelorette kleurparty mag het er al wat plezanter aan toe gaan! Tijdens deze workshop leer je op een leuke manier bij welke kleuren bij je passen en hoe je deze kan combineren. Je gaat bovendien ook zelf aan de slag door moodbords samen te stellen en outfits voor elkaar bijeen te zoeken.
  • Workshop stylish mommy (to be): Comfortabel door het leven gaan als mama, maar toch een trendy uitstraling hebben, dat kan zeker! In deze workshop leer je de tricks. Dit kan zowel toegespitst worden op zwangere dames als op dames met jonge kinderen. 
  • en nog veel meer

Wil je graag deelnemen aan een workshop zonder die zelf te organiseren? Dat kan door je in te schrijven voor de Fashion Emergency workshops die op geregeld tijdstippen georganiseerd worden. Een overzicht van de geplande workshops  van Fashion Emergency vind je hier. De workshops starten vanaf 12 euro per persoon en gaan door vanaf 3 inschrijvingen. 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: