Bronzers voor het nieuwe jaar

We gaan het nieuwe jaar in met enkele nieuwe producten in het gamma van de minerale make-up van Skin Color Cosmetics: bronzers! Er was heel veel vraag naar de bronzers omdat ze natuurlijk een heel fijne manier zijn om je make-up look af te werken, zeker in de zomer. Dit is dus een superleuke aanvulling. 

Voor wie? 

Veel mensen denken dat bronzers enkel te gebruiken zijn door erg donkere dames of dames die van nature altijd een zonnegloed hebben. Dat komt omdat de meeste bronzers die we zien erg donker en warm zijn van tint (brons is op zich natuurlijk ook een heel warme kleur). Veel merken hebben ook maar 1 of 2 kleuren bronzers, waardoor veel huidjes uit de boot vallen om deze te gebruiken. Bronzers passen bij alle huidjes, zolang je de juiste tint neemt. In het aanbod van Skin Color cosmetics zitten 4 tinten bronzers, voor ieder wat wils dus:

De types

De bronzer sweet sunshine is zowat de klassieke bronzer. Hij past bij veel dames die gemengde ondertonen hebben in hun huid en heeft een erg natuurlijke uitstraling. 

De bronzer Sunny Sahara is een heel warme bronzer, deze past dus best bij de warme kleurtypes, zoals de herfst– en lentetypes. Deze is iets minder subtiel; ideaal als je echt op zoek bent naar een bronzer die een boost geeft aan je gezicht. 

De Bronzer Golden Glow is een bronzer speciaal voor koele huidtypes, zoals winter– en zomertypes. In vergelijking met de andere bronzers zie je dat de ondertonen minder warm (oranje) zijn en iets meer roze bevatten; dit sluit mooi aan bij de rozige huid van deze kleurtypes. Een klassieke bronzer is namelijk vaak te warm qua toon. 

De bronzer bronzing sun tenslotte is ook een warme bronzer, maar een stuk natuurlijker dan de sunny sahara. Deze geeft je een uitstraling alsof je een leuke lange wandeling gemaakt hebt in de zomer, en is dus heel natuurlijk. 

Blush of bronzer? 

Dat is natuurlijk een belangrijke vraag, want je kan ze niet beiden. Persoonlijk zou ik zeggen, kijk naar de gelegenheid en naar de rest van je make-up. Ik vind een bronzer heel mooi bij een erg rustige, misschien zelfs lichtjes non-challante make-up look. Het geeft je look net een tikkeltje extra in combi met bijvoorbeeld gewoon je foundation en mascara. Een blush zie ik eerder bij een volledige make-up look. Blush maakt als het ware de lijn tussen de oogschaduw en de lippenstift. Verder vind ik bronzer ook beter passen voor de zomer en blush is dan weer prachtig in de winter, zeker bij de blekere huidjes die in de winter weinig zonnegloed meer hebben.  

Waar te koop? 

Deze bronzers zijn verkrijgbaar via Fashion Emergency, aan 18,50 euro per stuk. Ze staan nog niet op de website, je kan me gewoon een berichtje sturen indien je wenst te bestellen. 

Nog niet zeker welke kleur bij je past? Dan raad ik je aan om een make-up advies te volgen, want daar komt je alles te weten. Dit kan individueel (vanaf 60 euro) of met vriendinnen in een workshop concept (vanaf 25 euro pp)

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.