Aanbod en prijzen

Klik op het gewenste arrangement voor meer informatie en prijzen of scroll verder naar beneden voor het volledige overzicht:

ONLINE PERSONAL SHOPPINGS

Eenmalige online personal shopping 20 euro

Heb je even inspiratie nodig? Of vind je het moeilijk om online kleding te vinden die past bij jouw kleur- en figuurtje? Laat het dan aan mij over. Tijdens online personal shopping stel ik voor jou twee complete outfits samen rekening houdend met jouw wensen, maten en budgetvoordeuren. Via een filmpje leg ik je uit hoe je alles kan dragen en combineren. Dmv de rechtstreekse links in de styling kan je makkelijk items aankopen waarvan je overtuigd bent. Toch vragen over de maat of kleur, dan ben ik ter beschikking! In dit filmpje toon ik je stap voor stap hoe het in zijn werk gaat. Probeer het uit!

Viermaandelijks abonnement online personal shopping 40 euro

Ben je overtuigd van het concept van de online personal shopping, kies dan voor een abonnement. Bij een viermaandelijks abonnement krijg je drie stylings per jaar voor 40 euro. Dat betekent dat je er eentje gratis hebt!  Schaf dit abonnement aan.

Viermaandelijks abonnement online personal shopping 60 euro

Ben je overtuigd van het concept van de online personal shopping, kies dan voor een abonnement. Bij een viermaandelijks abonnement krijg je vier stylings per jaar voor 60 euro. Dat betekent dat je er eentje gratis hebt! Dit abonnement is ideaal om elk seizoen met een leuke nieuwe outfit te starten!  Schaf dit abonnement aan.

Kleur, stijl, make-up en parfumarrangementen

KLEURADVIES

Pocket kleuradvies 60 euro

Tijdens een pocket kleuradvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een kleuranalyse: uw seizoenstype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van kleurcombinaties en haarkleuradvies (1u).  Maak een afspraak.

Bent u na de pocket kleuradvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijd gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de kleuren binnen uw type en welke u het beste draagt als hoofdkleuren en welke als accentkleuren (45 min; 25 euro)

Uitgebreid kleuradvies (incl. kleurenpaspoort) 110 euro

Tijdens een persoonlijke kleuranalyse wordt aan de hand van kleurdoeken bepaald tot welk seizoenstype u behoort. Vervolgens wordt bepaald welke kleuren uw topkleuren zijn en hoe u deze kan combineren. Tot slot wordt er afgesloten met haarkleuradvies en make-up advies (2u). Maak een afspraak.

STIJLADVIES

Pocket stijladvies 60 euro

Tijdens een pocket stijladvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een stijlanalyse: uw gelaatsvorm en figuurtype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van tips aansluitend bij uw gelaatsvorm en figuurtype (1u). Maak een afspraak.

Bent u  na het beknopte stijladvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijde gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de uitstraling die je wil bereiken met je kledij en op hoe je het advies combineert (vb. wat krijgt wanneer voorrang?) (45 min; 50 euro incl. persoonlijke stijlgids, of 25 euro zonder gids)

Uitgebreid Stijladvies (incl. stijlboekje) 110 euro

Tijdens een stijladvies wordt u persoonlijke gelaatsvorm en lichaamsfiguur bepaald. Op basis daarvan ontvangt u advies om uw positieve punten extra te accentueren door middel van kapsels, make-up, accessoires, stofkeuze, schoenen…. Al het kledingadvies wordt op een heel persoonlijk manier gebracht. Alle tips worden samengebracht in een persoonlijk stijlboekje (2u). Maak een afspraak.

COMBINATIE PAKKETTEN KLEUR EN STIJL

Pocket combi kleur- en stijladvies 100 euro

Tijdens een pocket combi kleur- en stijladvies krijgt u een combinatie van de basics van de pocket kleur- en de pocket stijladvies (1,5-2u). Maak een afspraak.

Combi kleur- en stijladvies 180 euro

Tijdens een combi kleur- en stijladvies wordt een uitgebreid kleur- en stijladvies gecombineerd (3u-3.5u). Inclusief kleurenpaspoort en persoonlijk stijlboekje. Maak een afspraak.

Terugkom-moment kleur en stijl 30 euro

Heb je ooit eens een kleur- en/of stijladvies gekregen bij Fashion Emergency, maar lukt de vertaling naar de praktijk niet zo goed? Dan is een terugkom-moment iets voor jou! Het geeft je namelijk de kans om tegen een spotprijsje terug langs te komen met een lijst met al je vragen en problemen die we samen zullen overlopen. Bovendien breng je een aantal kledingstukken mee waarmee je vastloopt zodat we samen concreet het advies kunnen toepassen. Maak een afspraak.

MAKE-UP ADVIES 

Huidskleuranalyse met tips en tricks + opmaken met Skin Color Cosmetics 60 euro

Tijdens een huidskleuranalyse worden de boven- en ondertonen van de huid bepaald. Op basis daarvan krijgt u advies over welke kleuren van foundation, oogschaduw, blush en lippenstift het best bij uw huid passen. Verder wordt er ook een gelaatsanalyse gedaan en krijgt uw advies over hoe bepaalde zaken gecamoufleerd en geaccentueerd kunnen worden. Tot slot wordt u opgemaakt met Skin Color Cosmetics. Dit is een volledig minerale en vegan make-up lijn afgestemd op de resultaten uit de huidsekleuranalyse. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier (1u). Maak een afspraak.

Kleuranalyse en huidskleuranalyse + opmaken Skin Color Cosmetics 100 euro

Tijdens deze leuke combinatie krijg je eerst een compacte kleuranalyse. Hierdoor weet je welke kleuren qua kledij het beste bij jou passen. Deze kleuren kunnen voor een stukje doorgetrokken worden voor de make-up, maar ook niet helemaal. Door het kleuradvies aan te vullen met een huidskleuranalyse heeft u het totaal pakketje aan informatie over uw ideale kleuren zowel voor kledij als voor make-up. Tot slot wordt u opgemaakt met Skin Color Cosmetics. Dit is een volledig minerale en vegan make-up lijn afgestemd op de resultaten uit de huidskleuranalyse. Meer info over Skin Color Cosmetics vind je hier (1,5-2u). Maak een afspraak.

Opmaken dag make-up zonder advies 35 euro

Heb je een feestje of gelegenheid? Laat je dan opmaken bij Fashion Emergency. Fashion  Emergency biedt een natuurlijke basis make-up aan met gebruik van professionele producten (al dan niet mineraal, naargelang uw wensen). Maak een afspraak.

PARFUM ADVIES 

Parfumadvies op maat 60 euro

NIEUW NIEUW NIEUW. Problemen om een parfum te vinden dat perfect bij jou en je uitstraling past? Tijdens een parfumadvies leren we de verschillende categorieën parfum onderscheiden. We werken met de pure aroma’s om te leren welke geuren je echt graag ruikt en hoe je zo ook zelf kan onderscheiden in parfum. Vervolgens kijken we naar welke uitstraling je zoekt, welke persoonlijkheidskenmerken je hebt en welk parfum daar perfect bij aansluit. Dit maat het plaatje compleet! Er is ook de mogelijkheid een geschikt parfum via Fashion Emergency te bestellen  Maak een afspraak.

Personal shopping arrangementen

GARDEROBEPLANNING

Garderobeplanning classic 150 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze kan combineren (3u). Maak een afspraak.

Garderobeplanning special 250 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning special krijgt u een kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze het best kan combineren (3u). Nadien wordt er ook nog een personal shopping ingepland (2u). Maak een afspraak.

Online garderobeplanning cursus 120 euro

Met de “meer jij met minder kledij” online cursus doe je stap voor stap een zoektocht naar welke kledij bij je past, zowel uiterlijk als innerlijk. Deze cursus bestaat uit 8 online seminars gecombineerd met vragensessies en concrete doe opdrachten om je kleerkast uit te pluizen. Het eindresultaat is een kast die beter bij je past! Meer info lees je hier. De eerste inschrijvingen voor deze cursus kunnen hem aan 90 euro doen ipv 120! Schrijf me in.

PERSONAL SHOPPING

Pocket personal shopping 100 euro

Tijdens een pocket personal shopping krijgt u een beknopte stijlanalyse. Vervolgens gaan we samen op pad naar één specifieke outfit, bv. voor een feestje of trouw. Tijdens het shoppen krijgt u heel wat persoonlijk kledingadvies (2u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping classic 200 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (4u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping special 250 euro

Tijdens een personal shopping special krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (5-6u). Maak een afspraak.

Personal shopping all the way (Prijs op aanvraag)

Tijdens een personal shopping all the way krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks (5-6u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Om het plaatje compleet te maken, wordt de dag afgesloten met een fotoshoot. Maak een afspraak.

KOM MET TWEE EN KRIJG ELK 10% KORTING!

LIEVER IN GROEP? BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR WORKSHOPS

Misschien vind je dit ook interessant