How to: de juiste kleur foundation en bijhorende make-up kiezen volgens je huidskleurtype

Vandaag breng ik jullie een primeur!

Dat er kleurtypes zijn en dat je kleden in deze kleuren ervoor zorgt dat je de beste versie van jezelf kan zijn, weten we ondertussen allemaal. Maar er is momenteel een nieuw idee aan een opmars bezig en ik ben er als een van de eersten bij om het met jullie te delen en zelfs uit te proberen! Er zijn namelijk ook huidskleurtypes.

Een huidskleurtype wordt op een gelijkaardige manier als een kleurtype bepaalt, namelijk door het leggen van enkele doeken en het analyseren van kleuren door middel van kleurkaarten. Meer bepaald kijken we of je huidskleur binnen lichte of donkere tinten valt en of deze een koele of warme boventoon en ondertoon heeft. Op die manier ligt een huidskleuranalyse dus perfect in lijn met een kleuranalyse.

Maar wat weet je daar nu eigenlijk mee?

Eens je weet welk huidskleurtype je hebt, wordt het veel gemakkelijker om de juiste kleuren van make-up te kiezen. Skin color cosmetics is hier volledig op afgestemd. Deze minerale make-up lijn (bijna niemand reageert hier allergisch op) heeft namelijk kleurkaarten gemaakt waarmee jouw huidskleurtype exact bepaald kan worden en vervolgens hebben ze make-up ontwikkeld die aansluit bij je type. Meer bepaald beschikt deze make-up lijn over 46 soorten foundation. Eens je weet welk huidskleurtype je hebt, hoef je echter nooit meer te twijfelen welke je nodig hebt, wat heel wat miskopen kan besparen. Hoewel foundation hun specialiteit is, biedt skin color cosmetics vervolgens ook concealer, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en lippenglos en –stift aan volgens de verschillende huidskleurtypes. Een totale make-up volgens je huidskleurtype is dus een perfecte make-up!

Maar er zijn nog meer voordelen: Ik heb ondertussen reeds de opleiding van skin color cosmetics achter de rug en mag me dus als tweede van België skin color cosmetics specialist noemen! Dat betekent dat jullie heel binnenkort bij Fashion Emergency terecht zullen kunnen voor de huidskleuranalyse en de verkoop van alle bijhorende producten van skin color cosmectis. Ik kan alvast verklappen dat de producten ook erg scherp geprijst zijn en leuk in gebruik 😉

Ben je enthousiast? Dan kan ik al vertellen dat er zeer binnenkort een actie zal komen waarbij mijn volgers van de nieuwsbrief als eerste de kans zullen krijgen om skin color cosmetics uit te proberen met een zotte actie. Je kan je dus nog snel inschrijven voor de nieuwsbrief, moest je dat nog niet gedaan hebben 😉

Nog niet overtuigd? Neem hieronder alvast een kijkje naar de foto’s van hoe een huidskleuranalyse in zijn werk gaat en welk resultaat de ‘juiste’ make-up kan hebben:

De voordelen op een rijtje:

  • Nooit meer een foute kleur make-up
  • Minerale make-up
  • 100% vegan
  • Naturelle look
  • Verkrijgbaar bij Fashion Emergency

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.