Look van de maand: Oktober 2019

Het is weer tijd voor de Zalando look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week is het de beurt aan Laura*. Laura is 24 jaar en is een tijdje geleden bij mij langsgeweest voor een kleur- en stijladvies. Laura was heel duidelijk een wintertype, wat betekent dat ze mooi staat met donkere en felle kleuren. Haar outfit moet voldoende contrast hebben. Qua figuur, heeft Laura een erg smalle taille en iets bredere heupen, waardoor ze het soms lastig vindt om rokjes te vinden. Laura draagt daarom liever jurkjes.

look van de maand oktober

In de eerste outfit van Laura zit een geruite chino met sterk accent op de taille, wat bij haar heel mooi zal zijn. Ze kan deze stof leuk combineren met de winterkleurtjes, zoals met de felrode trui, of de donkergroene coltrui. Het best draagt Laura de bovenstuks in de broek zodat de strik van de broek zichtbaar blijft. Voor een eenvoudige look kan ze de broek natuurlijk ook combineren met wit en zwart. Laura werkt deze broek af met de korte grijze blazer en de elegante enkellaarsjes. Een broek met sterk accent op de taille combineert namelijk veel mooier met een kort jasje dan met een langer, want op die manier versterk je het effect nogmaals.

look van de maand oktober 2

In de tweede outfit zit een matte leatherlook broek. Deze broek heeft door de materie een leuke extra die de outfit iets extravaganter maakt, iets dat een wintertype zeker mag hebben. Laura kan deze broek combineren met het bloesje met koningsblauw en bordeaux. De felle kleurcontrasten zullen haar gezicht mooi doen uitkomen. Ze kan de outfit verder afwerken met de koningsblaue blazer met riem in de taille. De blazer komt ook iets langer over de heupen. Een andere optie is de combinatie met de witte bloes met speciale mouwen. Tot slot zit er ook een gebloemd jurkje in. De rode bloemen zijn fel en geven haar dus het nodige contrast. Het model gaat Laura’s taille accentueren en valt niet wijd op de heupen. Alle outfits kunnen gedragen worden met de enkellaarsjes.

look van de maand oktober 3

ls stylistselecte heb ik gekozen voor een midi-jurk met strepen. De felle kleuren en strepen passen bij een wintertype en de nadruk ligt opnieuw op de taille. Laura dient deze jurk te dragen met een kort jasje. Als je net zoals Laura niet zo groot bent, combineer je dit soort jurken best met een hakje of een sneaker met plateauzool om het elegant te houden.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Grijze korte blazer Vero Moda: 39,99 euro
Leather look zwarte broek River Island: 29,95 euro
Zwarte enkellaarsjes Tamaris: 59,95 euro
Groene coltrui New Look: 13,30 euro
Chino prince-de-galles Vero Moda: 39,99 euro
Jurk met bloemen Guess: 99,95 euro
Witte bloes Object: 31,49 euro
Rode trui Vero Moda: 28,99 euro
Gestreepte bloes Marc’o Polo: 39,99 euro
Kobaltblauwe blazer 4th & Reckless: 59,95 euro
Gestreepte midi-jurk Culture: 99,95 euro

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.