Online fashion advies

We krijgen allemaal wel eens te maken met fashion emergencies. Denk maar aan wanneer je in dat pashokje eeuwig staat te twijfelen tussen die nette donkerblauwe geklede broek voor het werk of die supertoffe ripped jeans om in het weekend activiteiten mee te doen met vriendinnen. Maar Fashion Emergencies komen niet alleen voor in pashokjes, maar ook in je eigen kleerkast, wanneer je voor grote dilemma’s staat voor dat ene feestje bijvoorbeeld.

Gelukkig zijn er nu twee manieren om online modeadvies te krijgen. Ten eerste heeft Fashion Emergency daarvoor een samenwerking met Zalando. Je hebt er misschien al van gehoord. Zalando heeft een Zalonbox-Systeem. Deze service is ideaal voor mensen die geen tijd hebben om zelf te shoppen, die hun weg kwijtraken in het aanbod van Zalando, die graag eens iets anders willen uitproberen of die simpelweg altijd al droomden om eens een personal styling te krijgen. En deze service is helemaal gratis!

Hee gaat het dan in zijn werk?

 1. Je beslist dat je graag nieuwe kleren wil.
 2. Je gaat naar de microsite van je favoriete stylist, in dit geval Fashion Emergency natuurlijk 😉
 3. Vervolgens vul je in waarnaar je op zoek bent, welke voorkeuren je hebt, welke je favoriete merken zijn, je maten en budget.
 4. HEEL BELANGRIJK: Fashion Emergency biedt je een korting aan van 10% op de aankopen die je via de Zalonbox doet. Geef daarvoor bij kortingsvoucher de volgende code in: RFFAVHAEGN.
 5. Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag en stel ik twee outfits samen op basis van je wensen. Binnen de 24 uur krijg je een mailtje met daarin de voorgestelde outfits
 6. Geef feedback op deze outfits.
 7. Op basis van de feedback pas ik de outfits aan en laat ik de box naar je toesturen.
 8. Jij probeert op je gemak alles thuis uit en betaalt wat je wilt houden en stuurt gratis terug wat je niet wil houden.
 9. Wil je van iets een andere kleur of maat, laat het mij weten, dan regel ik dit voor jou.

In 9 stappen heb je dus twee volledig nieuwe outfits, volledig volgens je wensen en binnen je budget, zonder dat je je zetel hoeft uit te komen.

Waarom dus nog wachten om dit te proberen? Ga snel naar de Zalon-site van Fashion Emergency en laat je stylen!

ikkeZalon-Box-Foto-Zalando-53310-detail

Ten tweede is er nu de Fashion Emergency app die je op elk moment en op elke plaats kan helpen! Ga hiervoor gewoon naar het tabblad “my emergency”, omschrijf wat je probleem is, steek er eventueel enkele foto’s bij en vervolgens krijg je styling advies op maat! En dat allemaal gratis!

Maar er is nog meer! Deze app is namelijk ook gelinkt aan deze blog. Via het tabblad “Lunefashion” kan je de laatste posts van de blog volgen en lezen. En loop je vast met de tips en tricks op Lunefashion, dan stuur je toch gewoon een foto en vraag naar Fashion Emergency?!

HELEMAAL VERKOCHT? MAAR nu: hoe ga je nu te werk?

Het plaatsen van een app in de Google play store en vooral in de App store is een dure aangelegenheid. Aangezien dit nog maar een proefproject is, wil ik dat voorlopig niet doen.

MAAR dat betekent niet dat jullie de app niet kunnen downloaden, volg gewoon even de stappen hieronder:

Loop je toch nog helemaal vast? Stuur dan zeker een mailtje naar gaelle@fashionemergency.be

Voor ANDROID:

 1. Open deze link in de browser van je telefoon: https://snappy.appypie.com/index/app-download/app_id/8da5d25d7a1c
 2. Zo wordt de file gedownload
 3. Klik op installeren
 4. Bij de meeste telefoons zal er een kadertje komen dat het toestel de app niet kan openen, geef hier vooral niet op! Je krijgt dit kader omdat je een app installeert die niet uit de Google play store komt.

Ga naar instellingen-beveiliging-onbekende bronnen toelaten

Klik hiervoor een filmpje dat alle stappen nog eens voor je doorneemt!

 1.  Stuur nu je emergencies door!

 

Voor IOS:

 1. Open deze link in de brower van je telefoon: https://snappy.appypie.com/index/app-download/app_id/8da5d25d7a1c
 2. Klik op lanceren
 3. Klik op installeren
 4. Bij de meeste telefoons zal er een kadertje komen dat het toestel de app niet kan openen, geef hier vooral niet op! Je krijgt dit kader omdat je een app installeert die niet uit de App store komt.
 5. Ga naar instellingen – algemeen- beheer profielen en apparaten- ONS interactive solutions- trust ONS interactive solutions
 6. Stuur je emergencies door!

Raak je er niet helemaal aan uit? Klik hiervoor een filmpje dat alles nog eens       duidelijk uitlegt! legt alles nog eens duidelijk uit!

app

 

%d bloggers liken dit: