Online fashion advies

We krijgen allemaal wel eens te maken met fashion emergencies. Denk maar aan wanneer je in dat pashokje eeuwig staat te twijfelen tussen die nette donkerblauwe geklede broek voor het werk of die supertoffe ripped jeans om in het weekend activiteiten mee te doen met vriendinnen. Maar Fashion Emergencies komen niet alleen voor in pashokjes, maar ook in je eigen kleerkast, wanneer je voor grote dilemma’s staat voor dat ene feestje bijvoorbeeld.

Gelukkig zijn er nu twee manieren om online modeadvies te krijgen. Ten eerste heeft Fashion Emergency daarvoor een samenwerking met Zalando. Je hebt er misschien al van gehoord. Zalando heeft een Zalonbox-Systeem. Deze service is ideaal voor mensen die geen tijd hebben om zelf te shoppen, die hun weg kwijtraken in het aanbod van Zalando, die graag eens iets anders willen uitproberen of die simpelweg altijd al droomden om eens een personal styling te krijgen. En deze service is helemaal gratis!

Hee gaat het dan in zijn werk?

  1. Je beslist dat je graag nieuwe kleren wil.
  2. Je gaat naar de microsite van je favoriete stylist, in dit geval Fashion Emergency natuurlijk 😉
  3. Vervolgens vul je in waarnaar je op zoek bent, welke voorkeuren je hebt, welke je favoriete merken zijn, je maten en budget.
  4. HEEL BELANGRIJK: Fashion Emergency biedt je een korting aan van 10% op de aankopen die je via de Zalonbox doet. Geef daarvoor bij kortingsvoucher de volgende code in: RFFAVHAEGN.
  5. Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag en stel ik twee outfits samen op basis van je wensen. Binnen de 24 uur krijg je een mailtje met daarin de voorgestelde outfits
  6. Geef feedback op deze outfits.
  7. Op basis van de feedback pas ik de outfits aan en laat ik de box naar je toesturen.
  8. Jij probeert op je gemak alles thuis uit en betaalt wat je wilt houden en stuurt gratis terug wat je niet wil houden.
  9. Wil je van iets een andere kleur of maat, laat het mij weten, dan regel ik dit voor jou.

In 9 stappen heb je dus twee volledig nieuwe outfits, volledig volgens je wensen en binnen je budget, zonder dat je je zetel hoeft uit te komen.

Waarom dus nog wachten om dit te proberen? Ga snel naar de Zalon-site van Fashion Emergency en laat je stylen!

ikkeZalon-Box-Foto-Zalando-53310-detail