Fashion spot @RSL: Do fashion

In de fashion spot @RSL rubriek introduceer ik voor jullie enkele leuke plekjes om te shoppen in Roeselare en omstreken. Naast mijn “evaluatie” van de shop vul ik aan met een kort gesprekje met het gezicht achter de winkel.

Deze week is het de beurt aan Do Fashion in de Manestraat:

Op een druilerige vrijdagnamiddag stap ik “Do all about fashion” binnen. Mijn paraplu gaat aan de kant en meteen word ik overstelpt door de vriendelijke en warme uitstraling van Dorien, aka de zonneschijn in dit verhaal. Dorien vertelt met trots over deze tweede vestiging van haar winkel in de Manestraat die nu ongeveer een jaar open is. De winkel is klein en knus, het type winkel waar je drie keer moet rondlopen vooraleer je effectief alles gezien hebt. Naast de hoofdfocus op kledij, biedt Do fashion ook heel wat juwelen en andere accessoires aan om je outfit compleet mee te maken. Niet alleen Dorien, maar ook haar enthousiaste medeverkoopster staan meteen klaar om je te helpen om de juiste maat te vinden of een leuk item te suggereren om bij de outfit te combineren. 

“Wij proberen een trendy aanbod te hebben voor iedere leeftijd”, luidt het concept van Do Fashion. Daarenboven straalt de winkel een heel kleurrijke stijl uit, gekenmerkt door vrolijke prints, gaande van streepjes, tot bloemen en tropicalstijl. Maar helemaal overtuigd was ik toen ik opmerkte dat ze ook de broeken van Toxik3 verkopen! Deze broeken zitten niet alleen supercomfortabel, vaak hebben ze ook net dat tikkeltje extra in hun afwerking, bijvoorbeeld met print of steentjes. 

Het aanbod van Do fashion wisselt snel, want elke week pakt de winkel uit met nieuwe items. Bovendien wil Dorien ook dat dames met ruimere maten hun weg vinden naar Do Fashion door het aanbieden van het Belgische merk Vila Joy dat bekend staat voor zijn trendy en kleurrijke kledij, ook in ruimere maten. 

Kortom, ik ben blij dat ik deze nieuwe winkel in het centrum van Roeselare heb leren kennen. Mijn vrijdagnamiddag was helemaal opgefleurd door de leuke babbel met Dorien en een paar oorbellen waarop ik meteen verliefd was! 

Do All About Fashion

Manestraat 24

8800 Roeselare

https://www.facebook.com/doallaboutfashion/

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.