Aanbod en prijzen

Kleur en stijl arrangementen

KLEURADVIES

Pocket kleuradvies 60 euro

Tijdens een pocket kleuradvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een kleuranalyse: uw seizoenstype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van kleurcombinaties en haarkleuradvies (1u).  Maak een afspraak.

Bent u na de pocket kleuradvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijd gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de kleuren binnen uw type en welke u het beste draagt als hoofdkleuren en welke als accentkleuren (45 min; 25 euro)

Uitgebreid kleuradvies (incl. kleurenpaspoort) 110 euro

Tijdens een persoonlijke kleuranalyse wordt aan de hand van kleurdoeken bepaald tot welk seizoenstype u behoort. Vervolgens wordt bepaald welke kleuren uw topkleuren zijn en hoe u deze kan combineren. Tot slot wordt er afgesloten met haarkleuradvies en make-up advies (2u). Maak een afspraak.

STIJLADVIES

Pocket stijladvies 60 euro

Tijdens een pocket stijladvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een stijlanalyse: uw gelaatsvorm en figuurtype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van tips aansluitend bij uw gelaatsvorm en figuurtype (1u). Maak een afspraak.

Bent u  na het beknopte stijladvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijde gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de uitstraling die je wil bereiken met je kledij en op hoe je het advies combineert (vb. wat krijgt wanneer voorrang?)

Uitgebreid Stijladvies (incl. stijlboekje) 110 euro

Tijdens een stijladvies wordt u persoonlijke gelaatsvorm en lichaamsfiguur bepaald. Op basis daarvan ontvangt u advies om uw positieve punten extra te accentueren door middel van kapsels, make-up, accessoires, stofkeuze, schoenen…. Al het kledingadvies wordt op een heel persoonlijk manier gebracht. Alle tips worden samengebracht in een persoonlijk stijlboekje (2u). Maak een afspraak.

COMBINATIE PAKKETTEN KLEUR EN STIJL

Pocket combi kleur- en stijladvies 100 euro

Tijdens een pocket combi kleur- en stijladvies krijgt u een combinatie van de basics van de pocket kleur- en de pocket stijladvies (1,5-2u). Maak een afspraak.

Combi kleur- en stijladvies 180 euro

Tijdens een combi kleur- en stijladvies wordt een uitgebreid kleur- en stijladvies gecombineerd (3u-3.5u). Inclusief kleurenpaspoort en persoonlijk stijlboekje. Maak een afspraak.

Terugkom-moment kleur en stijl 30 euro

Heb je ooit eens een kleur- en/of stijladvies gekregen bij Fashion Emergency, maar lukt de vertaling naar de praktijk niet zo goed? Dan is een terugkom-moment iets voor jou! Het geeft je namelijk de kans om tegen een spotprijsje terug langs te komen met een lijst met al je vragen en problemen die we samen zullen overlopen. Bovendien breng je een aantal kledingstukken mee waarmee je vastloopt zodat we samen concreet het advies kunnen toepassen.

MAKE-UP  ADVIES

Make-up kleur- en camouflage advies 60 euro

NIEUW NIEUW NIEUW. Tijdens een make-up kleur- en camouflage advies krijgt u een uitgebreid advies over de keuze van make-up op basis van uw gelaat. Hiervoor wordt eerst de ondertoon van de huid bestudeerd, alsook de gelaatsvorm, Op basis hiervan krijgt u advies over het type make up (vloeibaar, poeder etc), de kleuren van de make-up en camouflage tips, om bijvoorbeeld uw gezicht ovaler te doen lijken of details weg te werken (1u).

Personal shopping arrangementen

GARDEROBEPLANNING

Garderobeplanning classic 150 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze kan combineren (3u). Maak een afspraak.

Garderobeplanning special 250 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning special krijgt u een kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze het best kan combineren (3u). Nadien wordt er ook nog een personal shopping ingepland (2u). Maak een afspraak.

 

PERSONAL SHOPPING

Pocket personal shopping 100 euro

Tijdens een pocket personal shopping krijgt u een beknopte stijlanalyse. Vervolgens gaan we samen op pad naar één specifieke outfit, bv. voor een feestje of trouw. Tijdens het shoppen krijgt u heel wat persoonlijk kledingadvies (2u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping classic 200 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (4u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping special 250 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (5-6u). Maak een afspraak.

Personal shopping all the way (Prijs op aanvraag)

Tijdens een personal shopping all the way krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks (5-6u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Om het plaatje compleet te maken, wordt de dag afgesloten met een fotoshoot. Maak een afspraak.

KOM MET TWEE EN KRIJG ELK 10% KORTING!

 

%d bloggers liken dit: