Aanbod en prijzen

OPGEPAST: VANAF 1 APRIL 2019 GAAN DE AFSPRAKEN DOOR OP EEN NIEUWE LOCATIE: MEIKEVERSTRAAT 28, 8800 ROESELARE!

OPGEPAST 2: VAN 23/5 TOT EN MET 19/6 GAAT FASHION EMERGENCY ER EVEN TUSSENUIT, GELIEVE UW AFSPRAKEN VOOR EMERGENCY’S ERVOOR OF ERNA IN TE PLANNEN!

Kleur en stijl arrangementen

Kleuradvies (incl. kleurenpaspoort) 110 euro

Tijdens een persoonlijke kleuranalyse wordt aan de hand van kleurdoeken bepaald tot welk seizoenstype u behoort. Vervolgens wordt bepaald welke kleuren uw topkleuren zijn en hoe u deze kan combineren. Tot slot wordt er afgesloten met haarkleuradvies en make-up advies (2u). Maak een afspraak.

Stijladvies (incl. stijlboekje) 110 euro

Tijdens een stijladvies wordt u persoonlijke gelaatsvorm en lichaamsfiguur bepaald. Op basis daarvan ontvangt u advies om uw positieve punten extra te accentueren door middel van kapsels, make-up, accessoires, stofkeuze, schoenen…. Al het kledingadvies wordt op een heel persoonlijk manier gebracht. Alle tips worden samengebracht in een persoonlijk stijlboekje (2u). Maak een afspraak.

Combi kleur- en stijladvies 180 euro

Tijdens een combi kleur- en stijladvies wordt een kleur- en stijladvies gecombineerd (3u-3.5u). Inclusief kleurenpaspoort en persoonlijk stijlboekje. Maak een afspraak.

Pocket kleuradvies 60 euro

Tijdens een pocket kleuradvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een kleuranalyse: uw seizoenstype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van kleurcombinaties en haarkleuradvies (1u). Maak een afspraak.

Pocket stijladvies 60 euro

Tijdens een pocket stijladvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een stijlanalyse: uw gelaatsvorm en figuurtype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van tips aansluitend bij uw gelaatsvorm en figuurtype (1u). Maak een afspraak.

Pocket combi kleur- en stijladvies 100 euro

Tijdens een pocket combi kleur- en stijladvies krijgt u een combinatie van de basics van de pocket kleur- en de pocket stijladvies (1,5-2u). Maak een afspraak.

 

Personal shopping arrangementen

Garderobeplanning classic 150 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze kan combineren (3u). Maak een afspraak.

Garderobeplanning special 250 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning special krijgt u een kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze het best kan combineren (3u). Nadien wordt er ook nog een personal shopping ingepland (2u). Maak een afspraak.

Pocket personal shopping 100 euro

Tijdens een pocket personal shopping krijgt u een beknopte stijlanalyse. Vervolgens gaan we samen op pad naar één specifieke outfit, bv. voor een feestje of trouw. Tijdens het shoppen krijgt u heel wat persoonlijk kledingadvies (2u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping classic 200 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (4u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping special 250 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (5-6u). Maak een afspraak.

Personal shopping all the way (Prijs op aanvraag)

Tijdens een personal shopping all the way krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks (5-6u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Om het plaatje compleet te maken, wordt de dag afgesloten met een fotoshoot. Maak een afspraak.

KOM MET TWEE EN KRIJG ELK 10% KORTING!

 

%d bloggers liken dit: