Personal shopping niets voor mij?!

Er bestaan heel wat vooroodelen over personal shoppings. Veel mensen denken dat ze alleen voor de rijken zijn. Of anderen associëren het met de ‘heel’ problematische gevallen. Maar eigenlijk klopt dat allemaal niet! Ok, het is wel zo dat personal shoppings vroeger vooral een luxeproduct waren, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Eigenlijk zijn personal shoppings er voor iedereen die graag een beetje hulp wil om zich beter in zijn vel/kledij te voelen. Het doet mij dan ook altijd zoveel plezier om shoppings te doen met bijvoorbeeld jonge mama’s, die moeten wennen aan een nieuwe figuur en tegelijk op zoek zijn naar een momentje me-time! Een personal shopping is perfect voor hen! 

Het doel bij Fashion Emergency is altijd geweest om mode-advies laagdrempeliger te maken, want iedereen verdient dat toch! Dit idee ga ik nu nog verder uitbreiden door een aanbod van gepersonaliseerde online shoppings.

Online personal shopping

Online shopping is het afgelopen jaar in een stroomversnelling terecht gekomen! Maar toch is dit voor velen niet zo eenvoudig. Ze zoeken niet graag online, kunnen niet terecht bij vertrouwde merken of winkels, krijgen geen advies zoals ze dat in de winkel krijgen, of struggelen met maten of stoffen.

Online styling advies kan omwille van al deze redenen niet achterblijven. Zoals jullie wellicht al weten kan je bij mij terecht voor de online styling via Zalon. Deze service breidt ik nu uit met een volledig gepersonaliseerde shopping waarbij ik voornamelijk werk met lokale webshops, zodat we ook deze kunnen steunen. En wie weet doe je wel leuke ideeën op voor nieuwe winkels die je later ook eens fysiek wil bezoeken.

Hoe werkt dat dan? 

Aan de hand van een korte online vragenlijst geef je mij door waarnaar je op zoek bent. Dat kan een hele nieuwe look zijn, maar ook iets heel specifiek zoals een truitje voor bij die ene rok of een comfortabel paar schoenen. Vervolgens geef je je maten en budgetten op en ga ik aan de slag. 

Eens ik klaar ben ontvang je van mij een video met daarin een voorstel van enkele items. Ik geef je informatie over wat er typerend is aan elk stuk en hoe je de verschillende stuks tot een look kan combineren. In de zijbalk zie je de verschillende opties met daarbij de winkel en de prijs. Met 1 klik geef je aan dat je het item graag wil kopen. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de juiste site en koopt het gewenste product. Er is echter geen enkele aankoopverplichting.

In een filmpje toon ik je nog even uitgebreider hoe de shopping precies in zijn werk gaat. 

Wat kost dat dan? 

Een online personal shopping is zeer laagdrempelig en daarom ideaal om mee te starten als je geen ervaring hebt met personal shoppings. Voor een specifiek item waarnaar je op zoek bent betaal je bij Fashion Emergency 20 euro voor een aantal verschillende voorstellen op maat. Wil je een volledige look die bij je past met bijkomend advies over hoe je dingen kan combineren, dan heb je dit al voor 40 euro. Nog niet overtuigd? Laat ik je dan overtuigen door de eerste styling aan de helft van de prijs te geven. Dan wel overtuigd? Dan kan je ook een jaarabonnement nemen. Je hebt dan 4 voorstellen (een voor elk seizoen) voor de prijs van 3. Meer info over het aanbod en prijzen vind je hier.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.