Parfumadvies

Parfumadvies op maat 60 euro

NIEUW NIEUW NIEUW. Problemen om een parfum te vinden dat perfect bij jou en je uitstraling past? Tijdens een parfumadvies leren we de verschillende categorieën parfum onderscheiden. We werken met de pure aroma’s om te leren welke geuren je echt graag ruikt en hoe je zo ook zelf kan onderscheiden in parfum. Vervolgens kijken we naar welke uitstraling je zoekt, welke persoonlijkheidskenmerken je hebt en welk parfum daar perfect bij aansluit. Dit maat het plaatje compleet! Er is ook de mogelijkheid een geschikt parfum via Fashion Emergency te bestellen  Maak een afspraak.

KOM MET TWEE EN KRIJG ELK 10% KORTING!

LIEVER IN GROEP? BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR WORKSHOPS

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.