Kleur- en stijlarrangementen

KLEURADVIES

Pocket kleuradvies 60 euro

Tijdens een pocket kleuradvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een kleuranalyse: uw seizoenstype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van kleurcombinaties en haarkleuradvies (1u).  Maak een afspraak.

Bent u na de pocket kleuradvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijd gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de kleuren binnen uw type en welke u het beste draagt als hoofdkleuren en welke als accentkleuren (45 min; 25 euro)

Uitgebreid kleuradvies (incl. kleurenpaspoort) 110 euro

Tijdens een persoonlijke kleuranalyse wordt aan de hand van kleurdoeken bepaald tot welk seizoenstype u behoort. Vervolgens wordt bepaald welke kleuren uw topkleuren zijn en hoe u deze kan combineren. Tot slot wordt er afgesloten met haarkleuradvies en make-up advies (2u). Maak een afspraak.

STIJLADVIES

Pocket stijladvies 60 euro

Tijdens een pocket stijladvies krijgt u op een uurtje tijd de basics van een stijlanalyse: uw gelaatsvorm en figuurtype wordt bepaald, gevolgd door een beknopte bespreking van tips aansluitend bij uw gelaatsvorm en figuurtype (1u). Maak een afspraak.

Bent u  na het beknopte stijladvies geprikkeld voor nog meer advies? Dan kan u een uitbreiding nemen. Op een klein uurtje tijde gaan we tijdens deze uitbreiding dieper in op de uitstraling die je wil bereiken met je kledij en op hoe je het advies combineert (vb. wat krijgt wanneer voorrang?) (45 min; 50 euro incl. persoonlijke stijlgids, of 25 euro zonder gids)

Uitgebreid Stijladvies (incl. stijlboekje) 110 euro

Tijdens een stijladvies wordt u persoonlijke gelaatsvorm en lichaamsfiguur bepaald. Op basis daarvan ontvangt u advies om uw positieve punten extra te accentueren door middel van kapsels, make-up, accessoires, stofkeuze, schoenen…. Al het kledingadvies wordt op een heel persoonlijk manier gebracht. Alle tips worden samengebracht in een persoonlijk stijlboekje (2u). Maak een afspraak.

COMBINATIE PAKKETTEN KLEUR EN STIJL

Pocket combi kleur- en stijladvies 100 euro

Tijdens een pocket combi kleur- en stijladvies krijgt u een combinatie van de basics van de pocket kleur- en de pocket stijladvies (1,5-2u). Maak een afspraak.

Combi kleur- en stijladvies 180 euro

Tijdens een combi kleur- en stijladvies wordt een uitgebreid kleur- en stijladvies gecombineerd (3u-3.5u). Inclusief kleurenpaspoort en persoonlijk stijlboekje. Maak een afspraak.

Terugkom-moment kleur en stijl 30 euro

Heb je ooit eens een kleur- en/of stijladvies gekregen bij Fashion Emergency, maar lukt de vertaling naar de praktijk niet zo goed? Dan is een terugkom-moment iets voor jou! Het geeft je namelijk de kans om tegen een spotprijsje terug langs te komen met een lijst met al je vragen en problemen die we samen zullen overlopen. Bovendien breng je een aantal kledingstukken mee waarmee je vastloopt zodat we samen concreet het advies kunnen toepassen. Maak een afspraak.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.