Garderobeplanning & personal shoppings

Personal shopping arrangementen

GARDEROBEPLANNING

Garderobeplanning classic 150 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze kan combineren (3u). Maak een afspraak.

Garderobeplanning special 250 euro (excl. verplaatsing)

Tijdens een garderobeplanning special krijgt u een kleur- en stijladvies, gevolgd door een update van uw garderobe. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype overlopen we samen uw kleerkast op zoek naar de goede en minder goede stuks en hoe u deze het best kan combineren (3u). Nadien wordt er ook nog een personal shopping ingepland (2u). Maak een afspraak.

Online garderobeplanning cursus 120 euro

Met de “meer jij met minder kledij” online cursus doe je stap voor stap een zoektocht naar welke kledij bij je past, zowel uiterlijk als innerlijk. Deze cursus bestaat uit 8 online seminars gecombineerd met vragensessies en concrete doe opdrachten om je kleerkast uit te pluizen. Het eindresultaat is een kast die beter bij je past! Meer info lees je hier. De eerste inschrijvingen voor deze cursus kunnen hem aan 90 euro doen ipv 120! Schrijf me in.

PERSONAL SHOPPING

Pocket personal shopping 100 euro

Tijdens een pocket personal shopping krijgt u een beknopte stijlanalyse. Vervolgens gaan we samen op pad naar één specifieke outfit, bv. voor een feestje of trouw. Tijdens het shoppen krijgt u heel wat persoonlijk kledingadvies (2u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping classic 200 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een pocket kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (4u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak.

Personal shopping special 250 euro

Tijdens een personal shopping classic krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks om u te doen stralen (5-6u). Maak een afspraak.

Personal shopping all the way (Prijs op aanvraag)

Tijdens een personal shopping all the way krijgt u een volwaardig kleur- en stijladvies. Aan de hand van uw kleur- en figuurtype gaan we vervolgens samen op pad op zoek naar de perfecte kledingstuks (5-6u). De verplaatsing naar het centrum van Roeselare voor de shopping is inbegrepen in de prijs. Andere verplaatsingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Om het plaatje compleet te maken, wordt de dag afgesloten met een fotoshoot. Maak een afspraak.