Meer jij met minder kledij

Ik heb in het verlof niet stilgezeten (dat doe ik eigenlijk nooit 😉 ). Ik heb de tijd gebruikt om een nieuw projectje uit te werken voor jullie. Ik merk dat veel dames actief aan de slag willen na het advies, maar de vertaling in de praktijk en meer bepaald in de eigen kleerkast verloopt toch moeizaam. Vaak lukt het wel de nieuwe kleuren en pasvormen mee te nemen bij de aankoop van nieuwe kledij, maar men doet weinig met de bestaande garderobe. Dat is jammer, want eigenlijk is het analyseren van je eigen kleerkast op basis van het advies een eerste belangrijke stap om tot een goede kast te komen. Deze online cursus is net bedoeld om je te helpen met deze stap! 

“Meer jij met minder kledij” heeft een dubbel doel. In eerste instantie draait het om een ontdekkingstocht naar wie jij bent en welke stijl bij je past. Uiteraard dien je kleuren en pasvormen te kiezen op basis van wat er bij je uiterlijk past, maar minstens even belangrijk is om te kiezen wat er bij je innerlijk past. Veel dames zijn hun eigen stijl vergeten, omdat ze deze ondergeschikt maakten aan het feit dat de kledij comfortabel of camouflerend moet zijn. Met concrete doe- en denkopdrachten ga je op zoek naar wat er bij je past. 

Ten tweede draait de cursus om het aan de slag gaan met de eigen kleerkast, deze op te ruimen en aan te vullen om zo te komen tot een beperktere kast die volledig bij je past. Het idee sluit aan bij een capsule wardrobe, maar het is het net weer niet. Via concrete at home opdrachten leer je je kleerkast analyseren, sorteren en leer je nieuwe combinaties maken met de inhoud die er al is. 

Wat gaat deze cursus je bieden:

  • Een betere kennis over kleding en uitstraling
  • Een volledig opgeruimde kleerkast met stuks die echt bij je passen
  • Nooit meer miskopen!
  • Geen kledingstress meer, omdat je weet dat alle stuks bij je passen en je weet hoe je ze kan combineren

Concreet:

  • Deze online cursus bestaat uit 6 online modules: kleur, figuurtypes, stijltypes, garderobeplanning, combineren en accessoires. Deze modules doorloop je in 6 weken (elke week komt er een nieuwe online, deze blijven 6 maanden beschikbaar)
  • Elke module bevat 2-3 Do it at Home opdrachten om zelf je kleerkast te analyseren en op te ruimen
  • Er zijn twee live online sessies die je met mij kan inplannen, telkens na 3 modules. Daar kan je al je gerichte vragen stellen of dingen tonen.
  • Je krijgt er een digitaal handboek bij met duidelijke foto’s en ruimte om de opdrachten in te vullen. Er is ook een optie om een fysiek handboek bij aan te schaffen. 
  • De eerste cursus start op 1 oktober 22. De eersten die hem willen proberen kunnen dat doen aan 90 euro ipv 120! 
  • Inschrijvingen starten vanaf vandaag en verlopen via mail gaelle@fashionemergency.be

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.