Fall must have: de camel broek

Terwijl de zon nog volop van de partij is, zijn wij natuurlijk alweer volop met de herfstcollectie bezig! Zoals jullie weten plan ik ook in de herfst de nieuwe online personal shoppings aan te bieden; en ik kan alvast met je delen dat ik een nieuwe tool heb aangekocht. Om de tool beter te leren kennen moet ik er nog wat mee spelen en dat zullen jullie merken de komende weken. Je kan er superleuke mood bord mee maken die ook nog eens shoppable zijn. Dat wil zeggen dat je door op de link te klikken meteen kan zien waar je de artikels kan kopen.

Voor vandaag heb ik een van de fall must have’s uitgekozen: de camel/beige broek. Ik vind dat iedereen zo een soort broek voor de herfst in zijn kast moet hebben. Ik verkoop dit soort broeken dan ook super vaak bij de shoppings. Dat komt natuurlijk omdat je er zoveel verschillende dingen mee kan doen voor de verschillende kleurtypes. De camel kleur is natuurlijk heel erg warm, maar doordat je deze onderaan draagt en dus niet bij het gezicht is dat geen probleem.

Kijk maar even mee naar de verschillende setjes die ik heb gemaakt voor de vier kleurtypes en laat je inspireren:

De camel kleur is heel warm voor het zomertype, het is daarom nodig enkele koele kleuren toe te voegen. De meest koele kleur is blauw, dus laten we deze zeker toevoegen. De trui met wit en camel maakt de verbinding tussen de koele en de warme kleuren. De algehele look is klassiek en rustig, wat past bij de stijl van het zomertype. Ook de typische pastels zijn in deze outfit verwerkt. Shop deze look.

Bij het lentetype willen we net geen rust, we willen levendigheid. Daarom voeg ik felle warme kleuren en prints toe. De camel kleurt komt prachtig tot zijn recht in combinatie met het geel. De bloemenprint en de accessoires voegen speelsheid toe aan de outfit. Ook de sandalen zijn speels en romantisch en werken de outfit dus leuk af. Shop deze look. (klik op de pijl onderaan om naar de tweede pagina te gaan)

De broek is natuurlijk perfect voor een herfsttype. Eigenlijk zou het een basisstuk moeten zijn bij elk herfsttype. Ik heb hier gekozen voor een combinatie met oranje en beige. De outfit is comfortabel met de gebreide cardigan en de enkellaarsjes. De accessoires zoals de sjaal en de zak houden het luchtig. Shop deze look. (klik op de pijl onderaan om naar de derde pagina te gaan)

Tot slot is er het wintertype en je kan toch nooit verkeerd doen hier met zwart. Camel en zwart staan verrassend leuk samen. Kies voor een aansluitende deftige top en draag deze in de broek afgewerkt met de riem. Deze maakt het geheel meer klassevol, waardoor je een totaal andere look krijgt dan bijvoorbeeld bij het herfsttype. Omdat de wintertypes de nodige power nodig hebben werk ik deze outfit af met rode accessoires in de schoenen en de handtas. De statement oorbellen in geometrische vormen hebben dan weer een kunstige uitstraling die zeker ook bij dit type past. Shop deze look. (klik op de pijl onderaan om naar de vierde pagina te gaan)

Ziezo, dat geeft jullie al een eerste beeld van hoe de personal shoppings er zullen uitzien!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.