Fashion spot @RSL: Just Fie

Just Fie is één van de hippe winkels op De Munt, en als je het mij vraagt een grote meerwaarde voor de site. Just Fie is dan ook ontstaan uit een erg lange en vroege passie voor mode. “Als kind was ik altijd al veel met mode bezig, mijn outfit moest altijd op punt staan”, vertelt Sophie me. Dit in combinatie met het feit dat ze graag bezig is met mensen en hen goed in hun vel doen voelen, vormde de perfecte basis om met Just Fie van start te gaan. 

Dit alles wordt mooi weerspiegeld in het concept van Just Fie. “Mensen moeten hier een goed gevoel krijgen, ongeacht of ze iets kopen of niet, ik wil dat ze een leuke ervaring hebben in de winkel. En dit alles met een touch of Pink.” Want dat is Sophie’s handelsmerk. En deze formule lijkt te werken, want terugblikkend op de evolutie van de opening van Just Fie in 2019 tot nu, is Sophie heel tevreden over waar ze nu staat. Bovendien heeft ook de webshop heel wat bekendheid verworven met de wekelijkse nieuwe drop van items; Dit zet natuurlijk aan tot verder dromen. Sophie droomt ervan om met Just Fie een vaste waarde in Roeselare te kunnen worden. 

Just Fie heeft een erg leuke collectie hangen, met onder andere merken als JDY, Rut&Circle, Saint-Tropez, Kaffe, Vanessa Wu,… Deze collectie wordt bovendien wekelijks aangevuld met nieuwe on-trend items. Door dit wekelijks nieuw aanbod is de voorraad wat beperkter waardoor je koop bij Just Fie een uniek stuk is en blijft! Daarnaast worden er ook geregeld leuke events georganiseerd. Elke maand is er bijvoorbeeld de “Sip&Shop”, dit is hun versie van een late Night opening. Die dagen is de winkel open tot 22u en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals make-up standen, haarstanden, cocktails en nog veel meer. Gegarandeerd een toffe sfeer dus bij Just Fie!

Foto’s bezorgd door Just Fie

Sophie Decruy

Just Fie

De Munt 15

8800 Roeselare

Facebook: Just Fie  
https://www.facebook.com/justfie.fashion/

Instagram: @justfie.fashion 
https://www.instagram.com/justfie.fashion/

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.