Look van de maand: November 2019

Het is weer tijd voor de Zalando look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand is het de beurt aan Els*. Els is 49 jaar en kwam eerder bij mij langs voor een kleuradvies. Ze is een heel zachte en lieve dame, wat ook overeenstemt met haar zomertype met een beetje lente. Verder is ze bezig met kunst en dat ziet ze ook graag weerspiegeld in haar kledij, die een tikkeltje apart mag zijn. Doordat haar man in de filmindustrie zit, is Els gewend om naar fancy feestjes te gaan. Ze is dan ook op zoek naar kledij die daarvoor kan dienen, maar die tegelijk ook in het dagelijks leven kan gedragen worden.

 

els1

In de eerste outfit zitten een aantal voorstellen voor kleedjes. Ten eerste zit er een retro stijl kleedje in met bloemen. De rok valt redelijk wijd waardoor dit een typische stijl geeft. Els kan dit jurkje afwerken met het roze bontje en laarsjes. Het model van het jasje is kort waardoor ze een verhoogde taille en extra lengte krijgt. Verder zit er ook een opvallende rode kortere jurk in. Deze kleur geeft haar extra power, wat past bij haar lente, en het model accentueert de taille sterk. Ookal is de jurk heel eenvoudig, dit is een heel krachtige en elegante outfit. Voor een iets klassiekere look is er de lange gebloemde jurk samen met het roze jasje.

els2

In de tweede outfit zit een glanzende midi-rok met plooien. Els kan deze combineren met de lichtroze top of de witte bloes. Draag in de rok. Deze werkt ze af met de grijze taillerende blazer. Verder zit hier ook een leuk alternatief in voor kleedjes en rokjes, dat is een broekpak. Dit model zal haar taille mooi accentueren door de hoge taille van de broek en het korte model van de blazer. Els kan deze combineren met de witte bloes en een hakje voor een heel vrouwelijke look.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Gebloemde jurk roze: TFNC Petite 54,95 euro
Witte bloes met strik: Sister Jane 64,95 euro
Roze plooirok: Saint Tropez 41,95 euro
Roze jurk met kant: Molly Bracken 59,95 euro
Donkergroene broek: Closet 74,95 euro
Enkellaarsjes: Unisa 149,95 euro
Roze fluffy jasje: Only 33,09 euro
Gebloemde maxi-jurk: Expresso: 109,95 euro
Grijze blazer: J. Crew 179,95
Groene blazer: Closet: 84,95 euro
Roze bloesje: Dorothy Perkins 39,99 euro

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.