Look van de maand: December 2019

Het is weer tijd voor de Zalando look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

December was een heel drukke maand, heel wat mensen waren namelijk op zoek naar een leuke feestoutfit. Ik heb voor jullie de feestbox van Marlies* uitgekozen. Marlies is een heel sympathieke meid van 23 jaar, die met haar mama meekwam voor een kleuradvies. Marlies heeft een lichte huid, waardoor ze donkere kleuren probeert te vermijden. Ze houdt van rood en losse jurkjes voor de feestdagen, maar vindt het lastig leuke items te vinden in een maatje meer en aan een betaalbare prijs. Bovendien wil ze de items ook nog kunnen voordragen nadien. Gelukkig heeft Zalando een vrij uitgebreid aanbod dat hieraan voldoet en dit voor verschillende leeftijdscategorieën. Kijk je even mee wat ik voor Marlies heb uitgekozen?

december look1

Het eerste kleedje in de box is donkerrood en afgewerkt met kant. Het model met het lint gaat Marlies extra taille geven. Ze kan dit jurkje combineren met een kort zwart of bleek jasje. Verder zit er ook een zwarte wijde broek met elegante knopen in. Marlies kan deze combineren met het felrode bloesje voor een feestelijke look. Ze draagt het bloesje best in de broek zodat je de knopen blijft zien en dus accent op de taille krijgt. Marlies werkt de broek elegant verder af met de enkellaarsjes met kleine en comfortabele hak. Voor een meer casual look kan zed deze broek ook perfect met sneakers dragen.

december look2

Ten tweede zit er een olijfgroene chino in de box met lint in de taille. Ook deze kan ze feestelijk combineren met de glanzende bloes of meer dagelijks met de roze bloes met kant. Ook deze draagt Marlies best weer in de broek. Tot slot zit er ook een wijde broek met bloemen in die ook heel elegant is. Een grote print is ideaal om iets zwaardere bovenbenen te camoufleren. Marlies combineert ook deze met de roze bloes met kant. Onder deze broek draagt ze de enkellaarsjes. Ze kan beide outfits afwerken met een kort jasje.

decemberlok 3

Als stylistselectie heb ik voor Marlies een fleurig kleedje uitgekozen. De A-lijn slankt af en de bredere schouders trekken de aandacht naar boven. Ze kan dit jurkje het best combineren met een hakje.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Jurk met gele rok en bloemen: Anna Field 38,49 euro
Roze bloes met kant: Junarose by Vero Moda 35,95 euro
Rode jurk: Swing 103,95 euro
Rode bloes: Kaffe 39,95 euro
Zwarte enkellaarsjes: Dorothy Perkins 55,99 euro
Zwarte broek met bloemen: Ralph Lauren 139,95 euro
Zwarte effen broek: River Island 40 euro
Bleke bloes: Dorothy Perkins 35,95 euro
Olijfkleurige chino: Evans 32,49 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.