You’re invited: Let’s go CHIC

Na een eerste succesvolle editie van het ladies event in samenwerking met kapsalon Chic in het voorjaar, heb ik voor jullie een tweede editie klaar staan op zondag 8 oktober. Het CHIC ladies event staat volledig in het teken van jou!

Je kan er genieten van een full fashion experience. Aangezien iedereen op een vast tijdslot komt, krijg je volledig persoonlijk advies aan elke stand. Het aanbod is nu nog uitgebreider dan de vorige keer.

Dit staat onder andere allemaal op de planning:

  • Kleur en stijladvies door Fashion Emergency: Je komt te weten welk kleurtype je bent en welke gelaatsvorm je hebt.
  • Make-up touch up: Je krijgt tips en tricks voor make-up op basis van je huidskleur en gaat met een basis make-up naar huis
  • Kapseladvies Ellen van Kapsalon Chic voorziet je van advies voor een aanpassing van je huidige kapsel of een volledig nieuw kapsel op basis van de kleur en stijlanalyse: https://www.kapsalonchic.be
  • Handmassage: Tussen al het advies door kan je even gewoon relaxen met een ontspannende handmassage
  • Juwelenadvies: Geen outfit is af zonder de juiste juwelen. Ann van Raphais legt je met plezier uit welke oorbellen en armbanden goed bij je passen: https://www.raphais.be
  • Brillenadvies: Een bril kiezen blijft toch een van de moeilijkste dingen. Daarom krijg je volledig vrijblijvend advies over de vorm en de kleur van het montuur op basis van het kleur en stijladvies
  • Een voorstelling van de nieuwe collectie kledij en accessoires voor de herfst.
  • Verfijnde en gezonde hapjes voorzien door Tallore: https://tallore.be
  • een gezellig en ongedwongen sfeer!

Wat kost dat?

Je betaalt voor ons ladies event 49 euro, MAAR hiervan is er 20 euro waardebon die je meteen de dag zelf kan besteden. Voor al het advies betaal je dus slechts 29 euro! En heb je make-up of een juweeltje gezien dat je tof vindt? Je neemt het dus meteen mee naar huis met 20 euro korting!

Bovendien is er ook een give-away: een van de bezoekers gaat naar huis met een volledige make-over bij alle handelaars twv 500 euro.

Inschrijven?

Inschrijven is verplicht. Bij het inschrijven kies je een tijdslot waarop je wil komen. Wil je met een groepje komen, boek dan verschillende tijdsslots na elkaar! Inschrijven doe je via deze link: https://fashionemergency.be/product/inschrijving-chic-ladies-event-08-10/

LET OP: de populaire tijdstippen zijn steeds snel weg!

Nog niet overtuigd? We geven je nog enkele sfeerbeelden mee van de vorige keer:

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.