Look van de maand: September 2019

Het is weer tijd voor de Zalando look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week is het de beurt aan Annelien*. Annelien is 27 jaar en heeft een casual chique stijl, maar durft ook wel eens voor echte galakledij te gaan. Ze houdt van gebreide truien en leuke kleuren. Annelien is niet zo groot en heeft donkerbruin haar. Ze is dus het ideaal type om in een ‘echte’ herfstoutfit te steken!

look1

In de box van Annelien zitten twee broeken. De eerste is een zwarte jeans met hoge taille. Hoge-taille broeken zijn perfect voor kleinere dames, omdat ze de benen langer doen lijken. Annelien kan deze broek met alle bovenstuks uit de box dragen. Erg leuk is bijvoorbeeld de combinatie met de bloes met luipaardprint. De print zelf is niet heel groot, omdat dit opnieuw een verkleinend effect zou hebben.

De tweede broek in de box is een olijfkleurige chino met strik in de taille. Door de stevige stof en grote zakken heeft deze broek een ietwat stoere uitstraling. De strik in de taille is ideaal om Annelien haar figuur mooi te doen uitkomen. Deze broek is erg leuk te combineren met andere herfstkleuren zoals met de mosterdgele bloes. Deze kleur is nu supertrendy, maar past alleen dames die een redelijk warme uitstraling hebben.

Tot slot passen alle bovenstuks uit de box verder ook op het camel A-lijn rokje. Voor kleinere dames is het best om voor korte rokjes te kiezen of midi-rokken. Een a-lijn is ideaal voor een A-figuurtype. Deze rokken accentueren de taille en doen de heupen lichtjes afslanken.

Annelien kan de outfits afwerken met de cardigan of de korte leren jas die ze laat openhangen. Door een jas te laten openhangen creeër je twee verticale lijnen in de outfit, wat opnieuw extra lengte geeft. Tot slot kan Annelien de outfits een stoere touch geven met de veterschoenen met wol.

look3

Als stylistselectie voor Annelien heb ik gekozen voor een midi-jurk met bloemen. Deze lengte en print van jurken is nu supertrendy. Een maxi-jurk zou Annelien kleiner doen lijken, daarom dat dit midi-model beter is. Deze jurk wordt casual gecombineerd, bijvoorbeeld met de korte cardigan en de veterschoenen.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies. Profiteer nu van de personal styling actie! Mijn 100ste Zalando klant krijgt een kortingsbon van 25 euro voor een kleur- en/of stijladvies bij Fashion Emergency! (PS: ik zit nu aan 97 😉 )

Mosterdgele bloes Nly by Nelly: 25,95 euro

Olijfgroene chino Kiomi: 34,99 euro

Zwarte jeans Topshop: 54,99 euro

Camel bikerjas Vila: 119,99 euro

T-shirt met luipaardprint Opus: 35,95 euro

Witte cardigan Dorothy Perkins: 34,99 euro

Veterschoenen Clarks: 119,95 euro

Camel rok Moves: 49,95 euro

Gebloemde midi-jurk Forever new: 72,95 euro

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.