Look van de maand: Augustus 2019

Jullie weten ondertussen al dat ik als online stylist werk voor Zalando. Wellicht weten jullie ondertussen ook al dat ik dat werk supergraag doe! Maar toch zijn jullie misschien nog niet overtuigd om het eens uit te proberen? Daarom laat ik je vanaf nu telkens op het einde van de maand een van de boxen zien die ik heb samengesteld die maand, zodat mijn outfits ook jullie verder kunnen inspireren. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week is het de beurt aan Lore*. Lore is 26 jaar en heeft een casual chique stijl. Ze houdt van bloesjes en blazertjes om te gaan werken. Verder is ze fan van neutrale kleuren, zoals grijs, beige en wit; kleuren die ook erg mooi passen bij haar blonde haren.

look1

In de eerste outfit van Lore zit een bootcut jeans met hoge taille. Deze broek zal haar X-figuur mooi doen uitkomen en bovendien kan ze die met erg veel combineren. Verder zit er ook een wijde beige chino in. Deze broek zal de taille accentueren en de wijde pijpen slanken de heupen lichtjes af. Deze wordt gecombineerd met de zwarte body en blazer voor een eenvoudige look. Ook erg hip is de combinatie met de witte bloes met pofmouwen. Lore kan deze non-challant op de beige of de zwarte broek dragen. Voor de koudere dagen zit er tenslotte een donkergroene (een van de trendkleuren voor de herfst 2019) trui in. Deze kleur combineert ook leuk met beige.

look2

In de tweede outfit zit een roestoranje chino met strik in de taille. Deze kan gecombineerd worden met de witte top uit outfit 1 voor het tussenseizoen. Naar de herfst toe combineert de broek dan weer leuk met de bronzen bloes. De bronzen kleur geeft de outfit een extra uitstraling. Deze bloes kan best in de broek gedragen worden om accent op de taille te behouden. Deze outfit wordt verder afgewerkt met met de sneakers in gelijkaardige kleur en de jas met ruitjes (ook heel trendy deze winter) die ze best laat openhangen.

look3

Als stylistselectie heb ik gekozen voor een midi-jurk. Deze lengte van jurken is nu supertrendy. Bovendien zal Lore met de verticale strepen extra lang en slank lijken. Ze kan deze jurk casual combineren met een sneaker, maar het kan ook meer formeel met een hakje en blazer.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

 

Roestbruine chino: Only 39,99 euro

Zwarte flared jeans: Urban Outfitters 59,95 euro

Bleke blazer: New Look: 44,95 euro

Koperkleurige bloes: More & More: 55,95 euro

Witte bloes met pofmouwen: Aéryne 56,95 euro

Koperkleurige sneakers: Sketchers 69,95 euro

Zwarte roll neck body: Missguided 32,99 euro

Groene gebreide trui: Kaffe 69,95 euro

Midi gestreepte jurk: Kaffe 63,95 euro

Beige wijde chino: Envii 59,95 euro

Geruite mantel: b.young: 59,95 euro

 

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.