Fashion Emergency op De Commerce op zondag 14/4

Het is alweer veel te lang geleden dat jullie een deftige blog van mij gekregen hebben, maar dat komt natuurlijk omdat het druk druk druk is. Druk met de laatste voorbereidingen voor mijn doctoraatsverdediging, maar ook druk met afspraken voor Fashion Emergency en Zalando. De laatste dagen gaan alle voorbereidingen natuurlijk naar mijn plekje op De Commerce in Heule zondag (14/4).

De Commerce is namelijk een superleuk initiatief voor jonge ondernemers! Elke jonge ondernemer uit regio groot Kortrijk krijgt er de kans om er zijn of haar project voor te stellen. Dat kan gaan van superleuke schoenen, tot fijne juweeltjes, massages en dus ook kleur- en stijladvies. Bij de Fashion Emergency stand kan je kennis maken met een quickscan kleur- en stijladvies. Dat is ideaal voor dames die het moeilijk vinden goede kledij voor zichzelf uit te zoeken of graag eens iets nieuws willen proberen, maar zelf niet echt de goede richting vinden. Zij kunnen namelijk bij onze stand hopen kleur- en stijladvies mee naar huis krijgen, zonder daar al te veel tijd en/of budget voor uit te hoeven trekken. Ideaal toch?!

Maar er is nog meer. Naast het aanbod aan kleur- en stijladvies, neem ik voor mijn beurstandje ook mijn juwelencollectie van La Petite Rooze mee. Deze juweeltjes zijn met de hand gemaakt en volledig afgestemd op de vier kleurtypes. Daarenboven zijn de juweeltjes superleuk! Kom dus zeker een kijkje nemen zondag vanaf 10u. Meer informatie kan je vinden op de Facebook pagina van De Commerce. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.