Cadeautip: handgemaakte juweeltjes van by Marli Anne*

We zijn natuurlijk met zijn allen volop cadeautjes aan het aankopen. Ookal zal het dit jaar geen kerst zijn zoals anders, cadeautjes mogen niet ontbreken! De grote online spelers zijn een optie, maar originele lokale cadeautjes zijn minstens even leuk. Bovendien steun je er de lokale handelaars mee die dit meer dan ooit nodig hebben. Als cadeautip stel ik je daarom vandaag de juweeltjes van By Marli Anne voor.

Deze ondernemende dame is nog maar 11 jaar oud! Ze maakt leuke en inspirerende juweeltjes die ze sinds kort ook verkoopt via haar webshop https://www.bymarlianne.nl

Marli Anne werkt volledig op maat. Dat betekent dat je zelf kan doorgeven welke kleuren goed bij je passen (ideaal om een match te vinden met je kleurtype!). Bovendien vraagt ze ook je polsomtrek voor armbandjes, zo heb je bandjes die altijd passen en dus ook in verhouding zitten met de blenderstructuur. Bovendien kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief, die geen maandelijks verkoopspraatje is, maar wel leuke adviezen en weetjes over juweeltjes, bv. hoe je ze het beste kan bewaren.

Zelf mocht ik enkele juweeltjes uitkiezen om uit te testen. Ik ben voor de supercoole oorbellen met gezichtjes gegaan en een setje armbandjes. De oorbellen zijn super licht! Bovendien blijven ze mooi hangen zodat je ziet dat dit coole gezichtjes zijn. Ze zijn er in goud en zilver. Het setjes armbandjes neemt je mee on the wild side. De tijgertjes zorgen voor een leuke en stoere afwerking. De rekkertjes van de armbandjes zijn heel soepel en sluiten mooi aan rond mijn pols. De kwaliteit en service is er dus zeker en dit voor leuke prijsjes!

Bestel nu je eerste juweeltjes bij Marli Anne met 10% korting met de kortingscode GAELLE10.

Neem zeker ook een kijkje op de FB-pagina voor de laatste nieuwe creaties.

Wil je graag advies over welke juweeltjes er bij je passen? Dan kan je bij Fashion Emergency terecht voor kleur- en stijladvies op maat!

*Dit is een gesponsorde post (maar daarom niet minder gemeend;) )

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.