Lunefashion wordt fashionemergency.be

Liefste lezers,

Eerst en vooral: een gelukkig nieuwjaar!

En dit nieuwe jaar komt ook met een nieuwe blog! Lunefashion krijgt namelijk een nieuwe jasje onder de naam fashionemergency.be. Voor jullie gaat er echter niets veranderen: wie al volgde, blijft volgen en wie nog niet volgde, gaat nu hopelijk wel volgen ;). Wie in de toekomst gaat zoeken op Lunefashion.com zal gewoon terechtkomen op fashionemergency.be. Zo simpel is het!

Maar er is meer: Fashion Emergency zal namelijk meer zijn dan enkel een blog! De site komt helemaal in het teken te staan van instant online en offline stijl- en kledingadvies. Net zoals de gelijknamige Fashion Emergency app zal je via de site contact kunnen opnemen om snel en efficient al je stijlproblemen op te lossen online of om een afspraak te maken om het allemaal wat grondiger aan te pakken offline.

Verder zal ook de blog blijven bestaan, maar dan onder de naam Fashion Emergency blog. Hier verandert er eigenlijk niets. Je zal er nog steeds twee keer per week terecht kunnen voor algemeen stijladvies en het bespreken van de laatste nieuwe trends.

De site zal gedurende deze week enkele belangrijke wijzigingen krijgen. Wanneer alles af is, laat ik het jullie zeker weten!

Ziezo, ik kijk er alvast naar uit! Hopelijk jullie ook!

Gaëlle

PS: alvast een voorsmaakje:

cropped-header1.png

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.