het minerale make-up pakket warm & charming

Vandaag stel ik het derde pakket met minerale make-up voor dat samengesteld is volgens persoonlijkheidskenmerken: ‘Warm & Charming’ (nu voor 65 euro ipv 75*).

Ideaal voor:

 • Warme dames die steeds klaar staan om anderen te helpen.
 • Ze hebben van nature een sympathieke uitstraling,
 • een ietwat donkerdere of olijfkleurige huid
 • en enorm sprekende ogen met meestal verschillende kleuren door elkaar.
 • Deze dames houden van een diepe make-up met charmerende toets.
 • Niet zeker of dit bij je past? Stuur me dan zeker een berichtje, dan help ik je verder.

Dit pakket bestaat uit minerale make-up (100% natuurlijk en vegan) van Skin Color Cosmetics:

 • Losse oogschaduw Golden brown (= een echte topper bij bruine ogen)
 • Losse oogschaduw moss green (=een speelse toets)
 • Vaste oogschaduw aubergine (= een vleugje extra charme)
 • Lipgloss: terra (= perfect voor een kus met diepgang)
 • Blush: rust (= ideaal om wat extra zongebruinde wangen te creeëren)
 • Leuk make-up tasje

Aan de slag met het make-up pakket Warm & Charming

Het pakket ‘Warm en Charming’ dient met voldoende rust en sereniteit aangebracht te worden, zodat er een zeer geperfectioneerde diepgang ontstaat, die perfect aansluit bij het karakter van deze dames. De kleuren mogen iets heviger aangebracht worden dan bij het Fresh & Loving en het Sweet & Colorful pakket.

Begin steeds met een goede reiniging en aanbreng van dagcrème. Na je found de teint breng je eerst je blush aan, zodat die zich in de found de teint kan verwerken. De blush is sterk gepigmenteerd, wees dus steeds erg zuinig! Door deze lichtjes aan te brengen krijg je een natuurlijk oranje blushje dat perfect aansluit bij de ietwat donkerdere of olijfkleurige huid. Werk deze blush niet te ver uit, blijf op het einde van je jukbeenderen werken en vermijd om een bolletje te maken (want dan lijken het eerder beschamende wangetjes in het oranje, wat er niet echt natuurlijk uitziet). Werk steeds in een verticale lijn.

Vervolgens kies je een kleur voor de ogen. De losse poeders zijn sterker gepigmenteerd dan de vaste. Kies een accent kleur en combineer met een neutralere kleur om schaduw te maken. Zo kan je bijvoorbeeld met golden brown of moss green werken als accent en dan aubergine als schaduwkleur. Voor een heel eenvoudige look kan je ook enkel met de aubergine tint of de moss green werken. 

Als laatste doe je de lipgloss. Leg eventueel een dun laagje found de teint op de lippen zodat de lip gloss nog beter blijft plakken. Deze lipgloss geeft weinig kleur en is dus perfect om je zachte look mee af te werken. Deze look laat vooral de ogen spreken.

Interesse in de andere pakketten? Meer info over het Fresh & Loving pakket en het Sweet & Colorful pakket

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.