Sweet & colorful mineraal make-up pakket

Liefste volgers, 

Door de huidige omstandigheden staat het persoonlijk advies bij Fashion Emergency op een laag pitje. Toch laat ik de moed niet zakken en ga ik op zoek naar nieuwe manieren om jullie een aanbod op maat aan te bieden. Make-up advies kan nu even niet, maar ik wil jullie iets anders voorstellen: de make-up pakketten die matchen met je persoonlijkheid. 

De pakketten bestaan telkens uit drie kleuren oogschaduw, een lipstick/gloss en een bijhorende blush, zodat jullie een totaal look kunnen maken. Ideaal dus als verwennerij om jezelf op te maken voor de feestdagen of om cadeau te doen! 

Vandaag stel ik het tweede pakket minerale make-up voor: ‘Sweet & Colorful’ (nu voor 65 euro ipv 75*).

Ideaal voor:

 • Vrolijke en speelse dames die optimistisch in het leven staan.
 • Ze hebben een zachte en warme uitstraling, 
 • een lichte huid met sproetjes
 • en bruine of groene ogen.
 • Deze dames houden van een kleurrijke en jonge make-up met licht chaotische toets
 • Niet zeker of dit bij je past? Stuur me dan zeker een berichtje, dan help ik je verder.

Dit pakket bestaat uit minerale make-up (100% natuurlijk en vegan) van Skin Color Cosmetics:

 • Losse oogschaduw sweet gold(=de perfecte aanvulling op hun natuurlijke sprankel)
 • Losse oogschaduw light pink (= een vleugje zachtheid)
 • Vaste oogschaduw Taupe (= om rust in de drukte te vinden)
 • Lipgloss: sweet salmon (= een heerlijk zoet tussendoortje)
 • Blush: apricot (= een ondeugende blush)
 • Leuk make-up tasje

Aan de slag met het make-up pakket Sweet & Colorful

Het pakket ‘Sweet en Colorful brengt een zekere vrolijkheid met zich mee, die aansluit bij de vrolijke karaktertjes. Dit pakket mag dan ook met een zekere vrolijkheid aangebracht worden, maar overdrijf niet. 

Begin steeds met een goede reiniging en aanbreng van dagcrème. Na je found de teint breng je eerst je blush aan, zodat die zich in de found de teint kan verwerken. De blush is sterk gepigmenteerd, wees dus steeds erg zuinig! Door deze lichtjes aan te brengen krijg je een natuurlijk oranje blushje dat perfect aansluit bij de sproetjes. Werk deze blush niet te ver uit, blijf op het einde van je jukbeenderen werken en vermijd om een bolletje te maken (want dan lijken het eerder beschamende wangetjes in het oranje, wat er niet echt natuurlijk uitziet). Werk steeds in een verticale lijn.

Vervolgens kies je een kleur voor de ogen. De losse poeders zijn sterker gepigmenteerd dan de vaste. Kies een accent kleur en combineer met een neutralere kleur om schaduw te maken. Zo kan je bijvoorbeeld met sweet gold of soft pink werken als accent en dan taupe als schaduwkleur. Voor een heel eenvoudige look kan je ook enkel met de taupe tint of de soft pink werken. 

Als laatste doe je de lipgloss. Leg eventueel een dun laagje found de teint op de lippen zodat de lip gloss nog beter blijft plakken. Deze lipgloss geeft weinig kleur en is dus perfect om je zachte look mee af te werken. Deze look laat vooral de ogen spreken.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.