Fashion spot @RSL: Miss Marie

Miss Marie is een volledig vernieuwde winkel in de Delaerestraat. De winkel is nog maar enkele weken terug open wanneer ik er binnenwandel. Toch bestaat Miss Marie al langer, namelijk sinds oktober 2018 als een webshop en daarna startte Lore in mei 2019 met haar eigen winkel in diezelfde Delaerestraat. Een grotere winkel in Roeselare was dan ook een logisch vervolg voor Lore. “Een eigen winkel was altijd mijn grote droom. Dat is gewoon wat ik wil doen. Dankzij de renovatie merken we ook dat ons cliënteel sterk is gegroeid en de uitbreiding valt ook zeker in de smaak bij de klanten.”

Miss Marie heeft als doel hippe, trendy en betaalbare kledij aan te bieden en verschilt op dit laatste aspect dan ook een beetje van het reeds bestaande aanbod in de Delaerestraat. Lore wil liever geen leeftijd plakken op het aanbod. “Het is voor iedereen, maar ik merk vooral dat we jonge meisjes met hun mama over de vloer krijgen.” Daarnaast wordt de kledij aangevuld met een parfumlijn en lifestyleproducten, wat er voor zorgt dat het aanbod sterk is uitgebreid. Met de renovatie van de winkel zorgden ze voor een ruimer gevoel en een tijdloze en smaakvolle inrichting.

Lore Snijkers
Miss Marie
Delaerestraat 6A
8800 Roeselare

website: https://www.missmarie.be

Foto’s door: SVP Photography

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.