Make-up pakketten die passen bij je persoonlijkheid

Liefste volgers, 

Door de huidige omstandigheden staat het persoonlijk advies bij Fashion Emergency op een laag pitje. Toch laat ik de moed niet zakken en ga ik op zoek naar nieuwe manieren om jullie een aanbod op maat aan te bieden. Make-up advies kan nu even niet, maar ik wil jullie iets anders voorstellen: de make-up pakketten die matchen met je persoonlijkheid. 

Er zit een hele filosofie achter die ik jullie ga besparen, maar het komt erop neer dat je persoonlijkheid mee bepalend is voor welke kleuren bij je passen.

Ik heb voor jullie vier pakketten met minerale make-up samengesteld, waarvan ik jullie er elke dag 1 ga voorstellen. De pakketten bestaan telkens uit drie kleuren oogschaduw, een lipstick/gloss en een bijhorende blush, zodat jullie een totaal look kunnen maken. Ideaal dus als verwennerij om jezelf op te maken voor de feestdagen of om cadeau te doen! 

Vandaag stel ik het ‘Fresh & Loving’ pakket voor (nu voor 65 euro ipv 75*).

Ideaal voor:

 • Lieve en vriendelijke dames
 • met een zachte uitstraling, 
 • een lichte huid met roze wangen
 • en blauwe of grijze ogen.
 • Deze dames houden van een natuurlijke en onopvallende make-up met romantische toets
 • Niet zeker of dit bij je past? Stuur me dan zeker een berichtje, dan help ik je verder.

Dit pakket bestaat uit minerale make-up (100% natuurlijk en vegan) van Skin Color Cosmetics:

 • Vaste oogschaduw Pearl (= zilvertint voor sprankelende feestdagen)
 • Losse oogschaduw misty blue (= perfecte match met die blauwe ogen)
 • Losse oogschaduw soft taupe (= koele bruine tint die bij alles past)
 • Lipgloss: light pink (= perfect voor een romantische en zachte kus)
 • Blush: raspberry (= een verliefde blush)
 • Leuk make-up tasje

*actie geldig tem 15/12/20

** gratis levering in Roeselare

  Aan de slag met het make-up pakket Fresh & Loving

Het pakket ‘Fresh en loving’ vraagt een zachte aanpak, net zoals de dames die ervoor kiezen. Begin steeds met een goede reiniging en aanbreng van dagcrème. Na je found de teint breng je eerst je blush aan, zodat die zich in de found de teint kan verwerken. De blush is sterk gepigmenteerd, wees dus steeds erg zuinig! Door deze lichtjes aan te brengen krijg je een natuurlijk roze blushje zoals je dat bij verliefdheid hebt. Werk deze blush niet te ver uit, blijf op het einde van je jukbeenderen werken en vermijd om een bolletje te maken (want dan lijken het eerder beschamende wangetjes). Werk steeds in een verticale lijn.

Vervolgens kies je een kleur voor de ogen. De losse poeders zijn sterker gepigmenteerd dan de vaste. Kies een accent kleur en combineer met een neutralere kleur om schaduw te maken. Zo kan je bijvoorbeeld met zilver of blauw werken als accent en dan taupe als schaduwkleur. Voor een heel eenvoudige look kan je ook enkel met de soft taupe tint werken. 

Als laatste doe je de lipgloss. Leg eventueel een dun laagje found de teint op de lippen zodat de lip gloss nog beter blijft plakken. Deze lipgloss geeft weinig kleur en is dus perfect om je zachte look mee af te werken.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.