Look van de maand september 2021

Hier ben ik weer met de look van de afgelpen maand. De look van de maand betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor een personal shopping afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week stel ik de box van Freya voor. Freya is 29 en houdt van een strakke kantoorlook, maar dan een beetje hipper gemaakt. Trendy prints en kleuren zijn niet zo haar ding. Ze heeft erg lange benen en een buikje dat ze liever verstopt. 

In de eerste outfit voor Freya zit een zwarte flared jeans. Veel dames zijn bang van flared modellen, maar dat is helemaal niet nodig. Een flared model werkt namelijk afslankend voor de heupen, dat komt omdat de broek onderaan breder uitloopt en zo meer balans creeërt met de heupen. Je been dat er tussenin zit lijkt daardoor slanker en lang. Een flared in een donkere kleur zoals zwart heeft dit effect extra hard. Een flared kan je zowel casual dragen met een paar sneakers als ook formeel met een hakje. Hier stel ik de formele look voor door af te werken met een bloes met streepjes en blazer. Indien Freya eventueel toch een meer casual look wil dan kan ze kiezen voor afwerking met een wollen cardigan die ze laat openhangen. 

In de tweede outfit zit een wijde beige chino. Deze broeken zijn nu de trendy versie van de kostuumbroek en ogen dan ook super elegant, zeker bij lange benen. Opnieuw kan ze deze broek casual dragen met sneakers of meer formeel met een hakje. Hier kies ik voor een oplossing tussen de twee namelijk een laarsje met hak. Bij lange benen is een halfhoge hak het mooiste. Deze beige tint combineert meteen chique met zowel zwart als wit. Hier koos ik zowel voor een wit als een zwart bloesje met fijne kanten afwerking. De soepele stof maakt de outfit toch hip en niet te stijf. 

Als stylistselectie heb ik een midi jurk gekozen in zwart, omdat deze kleur altijd leuk staat, zeker in een kantooromgeving. De jurk is erg eenvoudig waardoor ze er qua afwerking nog heel veel mee kan doen. Hier kan ze deze casual dragen met de laarsjes en de cardigan. ze kan hem echter ook in de zomer dragen met een sandaaltje, blote benen en opgerolde mouwtjes of jeansjas. 

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Wil je liever lokale shops steunen, laat je dan stylen via de online personal shopping service van Fashion Emergency zelf. Klik hier voor meer info. 

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Zwarte bloes: Only 22,59 euro

Beige wijde broek: Walg G. 38,65 euro

Zwarte laarsjes: Marco Tozzi 59,95 euro

Olijfgroene blazer: ICHI: 44,95 euro

Gestreepte bloes: Only 26,99 euro

Zwarte jurk: Vila 29,99 euro

Cardigan: Molly Bracken 54,95 euro

Flared jeans: Carin Wester 69,95 euro

Witte bloes: NAF NAF 39,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.