Gratis quick scan kleuradvies bij Ringshopping Kuurne

Op zondag 30/12 en maandag 31/12 heb ik met een Fashion Emergency standje in Ringshopping Kuurne gestaan. Wie op een van deze dagen voor minstens 50 euro aankocht in het shoppingcenter kon een plaatsje reserveren voor een gratis quick scan kleuradvies bij Fashion Emergency.

Het quick-scan advies was een groot succes! Ookal was het advies beperkt, de dames (en ook 1 heer ;)) waren erg tevreden met de kennismaking met kleuradvies en met hun glaasje cava natuurlijk. Een quick-scan kleuradvies houdt in dat ik een aantal basic gelaatskenmerken bekijk, zoals het huidtype, haarkleur en kleur van de ogen. Vervolgens werden er de goud-zilver doeken gelegd en de doeken om de kleurdimensies te bepalen. Het is namelijk zo dat een kleurtype bestaat uit een wisselwerking tussen drie kleurdimensies (warm-koel; licht-donker en gemengd-helder). Hoe je scoort op die dimensies wordt bepaald door kleurkragen te leggen die kleuren bevatten van verschillende kleurtypes doorheen en op die manier die dus de verschillende kleurdimensies weergeven. Hieronder zie je nog enkele sfeerbeelden.

Foto' kuurneFoto's kuurne

ringshopping

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.