Modellen gezocht voor gratis analyses tijdens opnames

Ik had het gisteren al even aangekondigd. Ik zoek dus 4 personen voor een gratis advies tijdens het opnemen van een bedrijfsreportage op 28 mei in de voormiddag. De enige voorwaarde voor het gratis advies is dat deze volledige mag opgenomen worden; deze opname zal later gebruikt worden voor de website en social media.

Lijkt je dat wel iets? Dan zijn dit de opties:

9-10u: kleuradvies voor 2 personen. Beiden krijgen een korte theoretische uitleg achter de kleurentheorie. Vervolgens krijgt de ene persoon krijgt een volledige quick-scan kleuranalyse; de andere krijgt een kleurdimensie analyse (vb. Sta je beter met licht/donkere kleuren, beter warme/koele kleuren, zijn felle kleuren iets voor jou?). Meer informatie over een kleuranalyse kan je hier lezen.

10-11u: stijladvies voor 1 persoon: hiervoor doen we een bepaling van het figuurtje (opmeten schouders, taille, heupen). Vervolgens krijg je advies over pasvormen, stoffen en hoe je dingen kan accentueren en camoufleren. Meer informatie over een stijlanalyse kan je hier lezen.

11-12u: minerale make-up advies voor 1 persoon: Hiervoor doen we een analyse van de ondertonen van de huid. Op basis daarvan krijg je advies over welke kleuren make-up er goed passen; vervolgens leer je stap voor stap om de minerale make-up aan te brengen. Meer informatie over deze make-up adviezen kan je hier lezen.

Het is belangrijk dat er voldoende diversiteit in de reportage zit. Daarom selecteren wij de kandidaten op basis van diversiteit.

Wil je je graag kandidaat stellen, stuur me dan een mailtje op gaelle@fashionemergency.be en vermeld hierbij welk advies je voorkeur heeft, je leeftijd, je haarkleur en een korte beschrijving van je kledingstijl.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.