Updates voor begin 2019

Liefste lezers,

Eerst en vooral wil ik jullie nog prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!

Zoals jullie weten zijn er bij Fashion Emergency een aantal wijzigingen aan de gang. Vandaag mag ik er weer enkele met jullie delen!

Eerst en vooral komt er vanaf het nieuwe jaar de Fashion Emergency nieuwsbrief. Deze zal 1 keer per maand uitkomen en vooral gebruikt worden om jullie wat meer te vertellen over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Je zal er terugblikken terugvinden op events, persoonlijke informatie, zoals mijn favoriete aankopen die maand, als ook bijzondere acties, die enkel toegankelijk zijn via de inschrijving in de nieuwsbrief. Als jullie nog vragen of ideeën hebben die leuk zijn voor de nieuwsbrief mag je mij dat steeds laten weten! Je kan je nu reeds inschrijven voor de nieuwsbrief via het pop-upventer of in de rechter zijbalk.

Ten tweede kan ik jullie met trots meedelen dat ik vanaf februari vaste fashion blogger zal worden voor Ringshopping Kuurne. Dit betekent dat jullie een Fashion Emergency rubriek zullen terugvinden op hun website. Om de twee weken zal er een blog voor Ringshopping online komen. Deze blogposts zullen sterk variëren tussen het beschrijven van nieuwe trends, het reviewen van nieuwe winkels of het bespreken van algemene modetips. De rubriek bij Ringshopping zal een aanvulling zijn op de Fashion Emergency blog. Concreet betekent dit dat de Fashion Emergency blog vanaf februari ook om de twee weken online zal komen. De andere twee weken zullen jullie via een link terechtkomen op de blogpost bij Ringshopping.

Ziezo, tot zover de eerste wijzigingen voor het nieuwe jaar!

fashion blog

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.