Collectie juwelen

De blog deze week heeft een beetje vertraging op gelopen, maar dat heeft een reden! Een goeie reden! Vind ik zelf toch. Ik ben namelijk gisteren mijn eerste juwelencollectie gaan uitkiezen! Ja ja, je hoort het goed, ik ga nu ook accessoires verkopen!

In eerste instantie zullen deze verkocht worden samen met het kleur- en stijladvies. Nadat je dus geleerd hebt welke kleuren en stijl het beste bij jou passen, kan je jezelf verwennen met een leuk accessoire dat aan alle nodige criteria voldoet om jou te doen stralen!

Daarnaast zullen de juweeltjes ook in de webshop komen. De hele webshop staat in het teken van kleur- en stijladvies. Dus ook daar zullen de juweeltjes vergezeld worden van de nodige uitleg over bij welk type deze passen en hoe je deze kan combineren. Dit volgt binnenkort!

Kan je toch niet wachten om de collectie al even te bekijken of een van de accessoires te bestellen? Kies dan snel je favorieten uit de sneak peek hieronder 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.