De fashion emergency cadeaubon

Nog op zoek naar het ultieme kerstcadeautje voor je beste vriendin, je mama, tante, oma of gewoonweg voor jezelf? Wat dacht je van een Fashion Emergency cadeaubon? Deze bon kan gebruikt worden voor alle types analyses, persoonlijk kledingadvies en personal shoppings van Fashion Emergency. De cadeaubon geeft de ontvanger niet alleen de kans heel wat bij te leren over fashion, het is ook een ideaal momentje ME-time in de drukke agenda van de meeste dames tegenwoordig.

De cadeaubonnen zijn nu te koop via de webshop op de website! Bestel je voor het einde van het jaar een cadeaubon, dan krijg je er voor jezelf een bon van 20% op de analyses bovenop! Waarom dus nog twijfelen?

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.