Fashion hotspot @RSL: Jolie-Me

Het is een gezellige zomerse dag wanneer ik Jolie-Me binnenwandelde. Ik werd meteen warm ontvangen door Sofie. Ze legde met een brede glimlach haar passie uit. Sofie maakt al langere tijd oorbellen die ze verkocht op avondmarkten en braderieën. Daarna is ze gestart met een webshop en in juni vorig jaar kwam hier het logische gevolg van een pop-up store aan. Sofie, die zelf van Kortrijk afkomstig is, amuseert haar enorm in haar winkeltje en is dan ook super blij dat ze recente horen kreeg dat dit de start is van een definitieve shop.

Het hebben van een winkeltje is niet nieuws voor Sofie. Voorheen had ze een doopsuikerwinkel en was zo reeds gewend om in de cadeautjessfeer te werken. In haar winkel in de Manestraat verkoopt ze dan ook meer dan alleen haar juwelen, je vindt er de allerleukste kleine cadeautjes, gaande van handtassen en sjaals, tot leuke vaasjes, kadertjes, snoep en allerlei decoratie. Alsof de leuke cadeautjes nog niet genoeg zijn, is de hele winkel en bijna alle items versierd met leuke quotes en complimenten om mensen een echte feel good te geven. Sofie noemt haar winkeltje dan ook graag de “complimentenboetiek.” “Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen een smile op hun gezicht krijgen wanneer ze hier rondwandelen.” En deze complimenten zijn bedoeld voor iedereen. Sofie trekt een erg breed publiek aan met haar items die bedoeld zijn voor jong en oud en voor ieders budget.

Nog op zoek of al op zoek naar leuke cadeautjes? Ga dan zeker eens piepen!

Jolie-Me

Manestraat 26

8800 Roeselare

https://www.jolie-me.be

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.