How to rock the suit

Pakken voor dames zijn super hip! Ze zijn natuurlijk ook een heerlijk alternatief voor jurkjes wanneer ons belgisch regenweer deze niet toelaat; Bovendien is de suit ook een beetje van zijn business imago afgeraakt. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende manieren waarop een suit kan gedragen worden allemaal afhankelijk van de uitstraling die je zoekt. 

Ga voor kleur

Daar waar pakken vroeger enkel in de klassieke kleuren te vinden waren, vind je ze tegenwoordig in de meest opvallende en knallende kleuren, zoals kobalt en fushia, maar evengoed in zachte pastels zoals zalmroze en lichtblauw. Wil je voor een niet klassieke suit look gaan, kies dan niet voor de klassieke kleuren

Sexy

We weten al lang natuurlijk dat een suit een zekere sexyness uitstraalt in zijn meest klassieke vorm. Deze look werd traditioneel gecreeerd door de combi met een aansluitende witte bloes. Deze is passé in de suit look. Sexyness wordt nu gecreeërd door onder de suit helemaal niets of enkel een kanten cropped top te dragen. De uitsnijding is diep en mysterieus. Deze look is super leuk bij een oversized suit doordat het contrast tussen de vele stof en de vele huid groot is. 

Casual chic

De manier waarop je de suit het meeste spot is in casual chic vorm. Eerste typische kenmerk van deze look is de afwerking met witte sneakers; Ten tweede combineer je niet met een stijve bloes, maar met een top of t-shirt zonder kraag. Er zijn heel veel opties welke kleur deze top kan hebben. Laat je keuze afhangen van je uitstraling. Wil je wat strengheid toevoegen aan de outfit kies dan voor contrast, zoals de combi met wit of zwart. Wil je net je uitstraling zachter maken combineer dan ton sur ton. Dat wil zeggen dat je combineert met een andere tint van dezelfde kleur van het pak, bijvoorbeeld een beige pak met een witte top. 

Speels

Ja hoor een pak kan zeker ook speels gecombineer worden. De makkelijkste manier om dat te doen is door te combineren met een top met speelse print. Erg hip tegenwoordig is bijvoorbeeld de t-shirts met gezichten of dames op; Maar het kan zeker ook een andere speelse print zijn zoals bloemen. Kies liefst voor een ronde print. Strepen of ruiten maken de look weer meer formeel en net niet speels. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.