Look van de maand: februari 2021

Hier ben ik weer met de look van de afgelpen maand. De look van de maand betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor een personal shopping afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week stel ik de styling van Marloes voor. Marloes is een hippe jonge meid van 22 jaar. Ze kleedt zich graag volgens de laatste trends, maar het moet wel comfortabel en sportief blijven. Van wijde broeken blijft Marloes liever weg aangezien ze niet groot is.

In de eerste outfit zit een grijze jeans van Only. Ik blijf het altijd maar zeggen: de broeken van Only zitten heel comfortabel. Deze verkopen dan ook fantastisch! Een grijze broek heeft als voordeel dat je die in de winter kan dragen met zwart en in de lente met leuke pastels. Hier stel ik Marloes voor te combineren casual met de roze aansluitende body of de witte t-shirt met logo. Een body is voor mij ook een ontdekking geweest vorig jaar. Het leek me heel vervelend, maar niets is minder waar! Het is superhandig dat je truitje gewoon op zijn plaats blijft zitten in je rok of broek. Ze kan beiden afwerken met de losse geruite blazer die ze laat openhangen. Een oversized blazer oogt altijd het mooist met iets aansluitend eronder, zo kan je toch nog je figuur tonen. 

In de tweede outfit zit een blauwe bootcut broek, wat nu heel trendy is. Een bootcut geeft extra lengte in tegenstelling tot een volledig wijde broek. Ze kan deze combineren met de rode top met kant. Kanten tops blijven namelijk nog steeds super trendy! Hierboven kan je opnieuwe de geruite blazer dragen of voor de frissere dagen de gele sweater. Pastelgeel is supertrendy! Tot slot kan je ze deze outfit afwerken met een sportieve toest met de sneakers. Converse zijn namelijk weer helemaal in!

Als stylistselectie stel ik je een blousejurkje voor met accent in de taille. Blousejurkjes zijn ideaal als je op zoek bent naar een comfortabele jurk. Bovendien kan je deze erg casual dragen bijvoorbeeld met een jeansjasje en paar sneakers. 

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Wil je liever lokale shops steunen, laat je dan stylen via de online personal shopping service van Fashion Emergency zelf. Klik hier voor meer info. 

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Rode top met kant: Ichi 27,95 euro

Roze body: NA-KD: 37,95 euro

Bootcut broek: Vero Moda: 29,99 euro

Grijze jeans: Only: 39,99 euro

Geruite blazer: Monki: 40 euro

Witte t-shirt: Lyle & Scott: 29,95 euro

Converse: 84,95 euro

Gele trui: Envii: 69,95 euro

Blousejurk: Noisy May: 29,99 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.