How to look good and perform better?*

Dat je het dragen van de juiste kledij en de juiste kleuren je een beter gevoel geeft, weten jullie vast en zeker al! Maar wisten jullie ook dat het een effect heeft op je prestaties? Ik ga er nog niet te veel over vertellen, want binnenkort volgt hierover meer. Ik ben namelijk zelf ook een studie aan het doen hiernaar; maar het komt er dus op neer dat wat je draagt ervoor kan zorgen dat je beter of minder goed presteert. Een van de domeinen waarin dit wel eens cruciaal kan zijn is sport. Vandaar dus een blogje vandaag over sportkleding. 

Ik moet eerlijk zeggen dat sportkledij een van de dingen is waar ik lange tijd weinig geld wilde aan uitgeven, sport was gewoonweg niets voor mij. Eigenlijk is dat veranderd met naar Australië te gaan enkele jaren geleden. Sportkleding is daar niet gewoon sportkleding. In je sportkleding ga je achter een koffie voor je workout, ga je wandelen met de kinderen en doe je zelfs je boodschappen. Zowat alle activiteiten die comfort vragen, doe je in je sportkleding. En dat vraagt natuurlijk een leuke outfit, die eigenlijk zelfs niet altijd bezweet hoeft te worden 😉 

Hoewel het bij ons nog niet zo extreem is, is leuke sportkleding ook alsmaar belangrijker aan het worden, omdat de functies ervan uitbreiden. Zo krijg ik af en toe de vraag om een personal styling te doen met sportkledij. Ik kan me niet voorstellen dat ik enkele jaren geleden mijn kind zou brengen naar de crèche in mijn legging om vervolgens al lopend terug naar huis te keren, mijn superleuke en kleurrijke legging met luipaardprint van Hunkemöller weliswaar. 

Een lange intro om te komen tot mijn advies: investeer in enkele leuke items van sportkleding waarin je je goed voelt. Deze feel good kan je sportprestaties verbeteren (wetenschappelijk aangetoond binnenkort 😉 ) en laat toe om je sportkleding ook op andere momenten door te dragen. 

Maar waar vind je nu leuke sportkleding? We kennen natuurlijk allemaal de merken zoals Adidas en Nike, maar deze zijn best prijzig (zeker als je weinig sport). Een leuk alternatief vind ik de sportkleding voor dames van Hunkemöller ook wel bekend als de HKMX collectie. Zo kan je er bijvoorbeeld erg leuke setjes vinden van een sport legging en bijhorende sporttop (zeer noodzakelijk om in alle comfort te kunnen sporten). Momenteel is de luipaard collectie enorm trendy. Je kan de broeken bovendien met verschillende tops combineren, met lange en korte mouwen, zodat je outfit elk weertype in ons landje aankan. 

Waarop moet je letten bij het kiezen van sportkleding? Dat leg ik je uit in deze video. Ik presenteer je ook mijn favorieten uit de collectie.

https://fashionemergency.shopshare.tv/shopcast/U2hvcGNhc3Q6MzY3NQ==

*dit is een gesponsorde blogpost

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.