Primeur: Basic truitjes volgens kleurtype en gelaatsvorm

Stel je voor dat je truitjes zou kunnen kopen die perfect bij je passen volgens je kleurtype en gelaatsvorm… hé maar, dat kan! Vanaf nu kan je bij Fashion Emergency terecht voor truitjes die perfect bij je passen alsook bijhorend advies om een keuze te maken.

50 kleuren

Heel vaak hoor ik bij een kleuranalyse “Ja die kleur is prachtig, maar ik vind dat niet in de winkel!”. En dat is inderdaad een probleem. De collecties in de winkels zijn enorm seizoens- en trendgebonden waardoor het soms moeilijk is om gepaste kleuren te vinden. De collectie truitjes van Fashion Emergency spelen exact hierop in, want ze zijn beschikbaar in maar liefst 50 kleuren. Van elke kleur zijn er verschillende varianten, zowel koel als warm als licht en donker zodat we de perfect matchende kleur kunnen kiezen. Dit is niet alleen handig om kleuren te kiezen volgens je kleurtype maar ook wanneer je op zoek bent naar een heel specifieke kleur die moet passen bij een print bijvoorbeeld. Alle kleurstalen zijn beschikbaar bij Fashion Emergency dus je kan gerust langskomen met het kledingstuk waarbij het moet passen en dan kunnen we samen kiezen.

5 halslijnen

De juiste kleuren zijn belangrijk om je gelaat te doen stralen, maar minstens even belangrijk zijn de halsuitsnijdingen. Iemand die een erg korte nek heeft bijvoorbeeld in een coltrui steken is geen goed idee, ookal is dit een heel goede kleur. Daar spelen we ook hierop in, want de truitjes zijn verkrijgbaar in 5 halsuitsnijdingen. De col is ideaal voor iemand met een lange nek. De boothals is dan weer prachtig voor iemand met een erg smalle schouderbouw. De ronde en de diep ronde hals staan zowat iedereen en de waterval tenslotte is prachtig bij dames met een zwaardere boezem; Voor ieder wat wils dus.

4 mouwlengtes

Dat is nog niet genoeg, we hebben natuurlijk ook verschillende seizoen en daarom ook verschillende mouwlengtes. De truitjes zijn verkrijgbaar zonder mouwen, korte mouwen, driekwart mouwen en lange mouwen. En ook dat heeft allemaal een eigen effect. Wist je bijvoorbeeld dat een driekwart mouw een extra accent in de taille geeft?

4 maten

En omdat we allemaal verschillend zijn zijn er natuurlijk ook verschillende maten nodig. De truitjes zijn standaard te verkrijgen in S, M, L en XL. Je kan de standaardmaten komen passen bij Fashion Emergency vooraleer je bestelt. Val je niet in de standaardmaten? Ook daar is een oplossing voor! De truitjes kunnen ook volledig op maat gemaakt worden. We gaan dan samen opmeten en de juiste maten aan de firma doorgeven. Dit komt natuurlijk wel met een meerprijs.

Wat kost dat dan?

Aangezien je zelf de kleur, de mouwlengte, de maat en de halslijn kan kiezen heb je dus een top die perfect bij je past! Bovendien is het truitje gemaakt van 100% katoen en worden deze in Nederland geproduceerd. De tops zijn beschikbaar vanaf 34,95 euro. Bij aankoop van 2 of 3 stuks doe je extra voordeel!

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken wat er mogelijk is of kom gewoon eens langs om te kijken.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.