Moeder-dochter actie

Moeder-Dochter actie! 

Ondanks deze tijden moeten we durven leuke plannen te maken voor de toekomst, want er komt heus wel weer een betere tijd! En wat is er nu leuker dan fashion plannen te maken met samen met je mama? 

Ook dit jaar biedt Fashion Emergency weer een actie om de zorgende moedertjes (nu meer dan ooit) in de bloemetjes te zetten. Bovendien geniet je zelf ook mee! 

De moederdagactie houdt in dat je lekker met zijn tweetjes komt voor de prijs van 1! Dit jaar kan je kiezen uit:

– Een kleuradvies voor 2 aan 60 euro ipv 120: welke kleuren kledij doen je stralen? Welke kleuren kan je beter vermijden? En hoe combineer je kleuren? Dit leer je allemaal tijdens een volledig kleuradvies voor moeder en dochter 

– Een make-up advies voor 2 aan 60 euro ipv 120: Welke kleur foundation past perfect bij jou? Met welke kleuren kunnen je ogen stralen? Hoe breng je make-up het beste aan? Dit alles leer je tijdens een volledig make-up advies voor moeder en dochter (gebruik minerale make-up van Skin Color Cosmetics) 

-een parfum initiatie voor 2 aan 60 euro ipv 120: Hoe leer je op de juiste manier geuren ruiken en onderscheiden? Welke geuren passen bij jou en waarom? Wat is de invloed van geuren op uitstraling? Nadien kan je de best passende parfum ook aanschaffen. 

Bestel je bon via privébericht of gaelle@fashionemergency.be! (actie loopt tem 9/5/21)

*De bon blijft onbeperkt geldig

**De bon is niet combineerbaar met andere acties

#kooplokaal #zorgvoorelkaar #opnaarbeteretijden

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.