Moeder dochter actie 2023

Moederdag komt weer dichterbij en dan is het weer tijd voor een moederdochter actie! Jullie kennen vast het concept al: Moeder en dochter komen samen voor de prijs van 1! Dit jaar is dit mogelijk voor deze adviezen:

  • Kleuradvies: Wordt ondergedompeld in de wereld van kleuren. Je krijgt een korte introductie van kleurentheorie gevolgd door een bepalen van jullie kleurtype door het opleggen van de doeken. We sluiten af met advies over kleuren combineren: 60 euro voor 2 ipv 120
  • Stijladvies: Ontdek welke gelaatsvorm en figuurtype je hebt en krijg advies op maat over stoffen, modellen en kledingstijlen: 60 euro voor 2 ipv 120
  • Make-up workshop: Aan de hand van een huidskleuranalyse bepalen we de exacte ondertonen van de huid en leer je je make-up daarop afstemmen; Je leert vervolgens stap voor stap zelf de minerale make-up aan te brengen: 60 euro voor 2 ipv 120
  • Online garderobecursus: Ga zelf aan de slag met je kleerkast. Door middel van een online opleiding met seminars en do it yourself opdrachten ontdek je je eigen stijl en leer je je kleerkast daarnaar aanpassen. Het is natuurlijk nog leuker als je elkaar kan aanmoedigen en de evoluties zien of misschien doe je de opdrachten wel gewoon samen! Meer info daarover lees je hier: https://fashionemergency.be/2022/08/07/meer-jij-met-minder-kledij/

Je kan de bon voor deze actie aankopen via de webshop.

Deze bon blijft 1 jaar geldig.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.