Workshop maak je eigen zomerjuwelen op 22/4

We voelen het nog niet helemaal aan die regen buiten, maar de zomer komt dichterbij! En soms moeten we de zon een beetje helpen door zelf zomers naar buiten te komen. Dat kan je doen door zelf zomerjuwelen te maken tijdens onze workshop op 22 april.

Deze workshop bestaat uit twee delen:

In het eerste deel gaan jullie interactief aan de slag met kleur en stijladvies. Meer bepaald krijg je onder mijn begeleiding een Quick scan kleur analyse zodat je weet welk kleurtype je bent en gaan we gelaatsvorm analyseren zodat je ook weet welke vorm van oorbellen perfect bij je gelaat passen. Ga je dus beter voor lang of kort, rond of hoekig of net bloemetjes, dat alles kom je in dit eerste deel te weten.

Het tweede deel gebeurt onder begeleiding van Sara van Consept S. Je gaat zelf in polymeer klei twee paar oorbellen maken die passen volgens het kleur- en gelaatsvorm advies. Voor deze editie werken we aan super zomerse oorbellen. Wij zorgen voor vrolijke felle kleurtjes. Hieronder zie je alvast een voorsmaakje:

Praktisch

datum: 22 april 23

Locatie: Arhus De Munt Roeselare

Prijs: 45 euro incl twee paar oorbellen

Inschrijving; verplicht via gaelle@fashionemergency.be of de webshop.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.