Look van de maand: April 2021

Hier ben ik weer met de look van de afgelpen maand. De look van de maand betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor een personal shopping afgelopen maand, met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze week stel ik de box van Wendy* voor. Wendy (33) is erg groot en net voor de tweede keer mama geworden. Door de tweede zwangerschap blijven er wat ongewenste kilo’s hangen op de buik en heupen en zoekt Wendy naar nieuwe kledij waarin ze zich goed voelt. Ze geeft nog borstvoeding en vroeg daarom kledij met een v-hals. Ook dit is een van de dingen waarmee ik natuurlijk rekening kan houden. 

In de eerste outfit van Wendy een grijze jeans die ze heel makkelijk kan combineren. Een licht grijze jeans is een leuke kleur voor het tussenseinzoen. Met donkere kleuren kan je deze winters maken bijvoorbeeld op een regenachtige dag, maar met wit of pastells is deze kleur ook instant zomer. Voor Wendy stel ik voor om te combineren met de geprinte bloes. Deze look kan vervolgens stoer afgewerkt worden met de cowboy boots en de leren jas die ze laat open hangen. Jasjes laten open hangen heeft als voordeel dat ze je taille accentueren en dat je natuurlijk ook iets van je onderliggende outfit kan tonen. Verder zit er in haar outfit ook een rode jurk. Een bloesmodel van jurk is ideaal om een buikje te verbergen en toch de taille te accentueren.

In de tweede outfit zit een beige wijde broek, wat nu heel trendy is; Vele zijn bang voor een wijde broek, maar zijn toch vaak verkocht op het moment dat ze die uitproberen. Wijde broeken ogen heel elegant en daardoor ook slank. Wendy kan deze broek eenvoudig combineren met de donkerblauwe bloes of met de witte top met kant. Dit soort top combineert leuk met de casual trui of de leren jas uit outfit 1. Ze draagt de bovenstuks dan wel best in de broek, anders kan een wijd model snel breder doen maken.

Als stylistselectie vroeg Wendy achter een leuk bruin handtasje dat je makkelijk bij de verschillende outfits kan dragen.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

Wil je liever lokale shops steunen, laat je dan stylen via de online personal shopping service van Fashion Emergency zelf. Klik hier voor meer info. 

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Witte top met kant: Ichi 34,95 euro

Gestreepte bloes: Vero Moda: 29,99 euro

Donkerblauwe bloes: Object: 38,99 euro

Wijde beige broek: Arket 99,95 euro

Bruin tasje: Calvin Klein: 63,95 euro

Grijze jeans: Marc O’Polo: 99,95 euro

Groene trui: Part Two 55,95 euro

Zwarte jacket: Vero Moda 139,99 euro

Rode jurk: Tom Tailor 69,95 euro

Laarsjes: Gabor 99,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.